Adio Champions League pentru mult timp

Nu mi-a placut mult acest CFR-Roma 1-1, un meci destul de slab. Italienii nu si-au pus capul cu noi, nici nu aveau de ce, Bayern a batut pe Basel si Roma era clar calificata. Oricum senzatia a fost ca au venit intr-o vizita aici. Foarte multe stangacii la CFR, foarte multe  greseli. Pe cat de simplu si calm jucau italienii pe atat de incalcit si nesigur CFR. Cu toate astea, pe final puteau castiga dar pana la urma a iesit egal. Minteoan a aratat ca nu e antrenor, trebuia sa il scoata pe Traore care era huiduit la fiecare atingere de minge. Cand  pierzi sustinerea publicului tre sa fii scos ca practic lasi echipa cu un om in minus. Dupa 4 ratari a dat gol Traore si imediat lumea l-a aclamat. Asta  e psihologia maselor, nu te poti baza pe ele. Eu in schimb il scoteam dupa primele doua ratari. Bjelanovic e umbra golgeterului de altadata de la Vicenza, foarte slab… a si ratat monumental.

Am stat sub masa presei, deci foarte aproape de teren, am vazut aproape de la firul ierbii cum joaca in teren jucatorii. Ce simplu si de efect a jucat Roma!. Pase simple, dintr-una sau maxim 2 atingeri, pase lungi aproape perfecte De Rossi, devieri inspirate dar si greseli Totti, patrunderi viguraose, suturi multe de la distanta. CFR a contat pe final, sut bun Culio si ratari mari restul! De Zerbi va fi noul lider daca va avea conditie fizica, a dovedit ca e fotbalist  desi a ratat nepermis!

Apararea Romei mi se pare fragila cu exceptia lui Mexes si Burdisso si pe plan general nu pare o echipa de mai mult de semifinalele Ligii.

Tifossii au fost extraordinar de misto. Cu multi am stat de vorba la cocktailul din zona VIP dar cei de pe peluza au fost mortali. Va dati seama ce e pe Olimpico!

Problema e ca noi nu mai papam Champions League mulllt timp de acum incolo. Pentru ca CFR a ratat sezonul, U  e la retrogradare si maxim CFR poate atinge Europa League. Orice s-ar zice daca nu esti racordat la cupele europene nu prea existi, iar meciurile din Champions League sunt speciale!

Vom fi orasul cu 2 stadioane moderne dar…fara meciuri cu miza. Eu campionatul intern nu il pun, e slab si destul de corupt pare a fi…cu scandaluri provinciale murdare urmate de fenomentul batistei pe tambal….

Asa ca ma bucur ca am avut ocazia sa vad Roma de 2 ori si basta!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *