1 an cu cotidianul clujean „Transilvania Reporter”

Pe 2 Mai 2012, Transilvania Reporter a apărut prima oară pe piaţa presei clujene!. Criza şi internetul au lovit în plin presa scrisă a ultimilor ani. S-a lansat, aşadar, împotriva valulu, scrie conducerea executivă a ziarului pe reţeaua Facebook.

Am pornit în amonte, să refacem un traseu eroic: cursul cernelei pe hârtia de tipar. Dar cum nu sunt mulţi care să facă aşa ceva, am găsit locul potrivit ca să ne arătăm puterile. Şi iată-ne, am împlinit un an în care am reuşit să tipărim ziarul şi să contribuim în felul acesta, încă un pic, la nemurirea presei scrise. Pe 2 Mai 2013, Transilvania REPORTER apare cu un nou concept grafic, adaptat presei quality moderne. Numărul de joi va rămâne pe tarabe până în 6 mai și conține un supliment dedicat Sărbătorii Învierii”, a transmis  conducerea ziarului.

Pe piaţa presei clujene mai apar cotidienele  tipărite Ziua de Cluj, Monitorul de Cluj, Făclia, Szabadszag şi săptămânalul „Gazeta de Cluj”. Nici un ziar clujean tipărit nu e auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), astfel că tirajele şi vânzările acestor publicaţii nu se cunosc.

Felicitări colegilor de la Transilvania Reporter pentru împlinirea unui an pe piaţa clujeană de media şi la cât mai multe apariţii!t reporter Pe 2 Mai 2012, Transilvania Reporter a apărut pe piaţă când multe ziare tipărite dispăreau. Criza şi internetul au lovit în plin presa scrisă a ultimilor ani. Noi ne-am lansat, aşadar, împotriva valului, am pornit în amont

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *