2 luni de la lansarea volumului "Colosul cu picioare de hartie"

Acum fix 2 luni lansam cu succes volumul „Colosul cu picioare de hartie-o istorie subiectiva si ilustrata a presei clujene. 1989-2010″, aparut la editurile Eikon-Comunicare.ro.  500 pagini si 1000 ilustratii cuprinde volumul. Multumesc si pe aceasta cale echipelor de la Eikon Ckuj si Comunicare .ro Bucuresti pentru tot sprijinul acordat acestui proiect unic in cultura clujeana si romana. La fel si echipei  IRES care m-a sprijinit decisiv! Mersi dl prof. Dancu. De asemenea tuturor care m-au ajutat la carte, tuturor!!

Volumul a fost primit cu mare interes, 350 de oameni la lansare. Am primit in ultimele doua luni multe informatii noi, corecturi, adnotari, noutati. Plus miscarile din media locala si regionala pe care le am la zi. O sa continue sa vina reactiile. Cele ok sunt luate in considerare, chiar daca vor fi negative. Presa culturala a anuntat cartea. Am lansat-o si la Targul Gaudeamus, Romexpo Bucuresti, unde a fost ok.

Cine mai doreste rog sa contacteze editura Eikon, depozit,  sau autorul. Pretul e acelasi: 30 lei.

Nu o gasiti in librarii pentru ca nu am difuzat-o acolo.

Rog pe cei cu care am discutat deja ca le trimit sa NU imi scrie commenturi. Cartea le va parveni. Voi avea mai mult timp de luni incolo si pun cartzile pe posta pt Canada, SUA, Israel etc.

Multumesc tuturor celor care au cumparat cartea!

Doamne ajuta!

UPDATE

Multumiri cu totul speciale domnului Lukacs Joszef de la excelentul lunar clujean cultural „Apostrof”  al Uniunii Scriitorilor pentru ca in doua numere consecutive,  nr. 11 si nr. 12 / 2010 a amintit apoi a scris o cronica despre „Colos”. !!

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “2 luni de la lansarea volumului "Colosul cu picioare de hartie"

  1. Da, ai dreptate. Deci, fratilor, ma gasiti sambata la ora 10 in Parcul Mare, langa Chios la alergat. Aduc 5 carti. Cine nu vrea carti atunci haideti macar pentru alergat, e ultima oara anul asta si e superb mai ales ca parcul e feeric acum, cu zapada. 3 km in 37 minute e lejer.

  2. „Colosul cu picioare de hartie” chiar reprezinta o sursa de documentare in viitor pentru oricine doreste sa cunoasca presa clujeana. Mai mult decat atat, consider ca aceasta carte ar trebui sa intre in bibliografia obligatorie a studentilor de la Facultatea de Jurnalism. E frustrant sa stii ca au trecut deja 2 luni de la lansarea oficiala a cartii si cei de la Facultatea de Jurnalism nu au avut nicio reactie. Firesc ar fi fost ca aceasta istorie, chiar si subiectiva a presei scrise din Cluj-Napoca cum spune chiar autorul, sa fie lansata prima data acolo, fara sa se puna pe primul plan diverse orgolii. Ma intreb daca viitorii jurnalisti, dintre care unii „nu sunt dispusi sa faca munca de jos”, adica sa iasa pe teren, sa caute subiecte si sa scrie, au vreun habar despre cei care intr-un fel sau altul au pus bazele presei clujene post-decembriste?! Banuiesc ca nu, pentru ca isi doresc sa fie „vedete”. Se viseaza Andreea Esca, Andreea Marin sau fac scenarii cu ei avand ca subiect razboiul din Irak…doar v-ati dat seama: „vedetele” transmit de la fata locului. Viitorii jurnalisti ar trebui sa stie cat mai multe despre meseria cu care vor sa dea mana si ca exista un traseu de parcurs pana sa devii Andreea Esca. Repet: „Colosul cu picioare de hartie” este un material ce poate fi studiat de oricine, chiar daca autorul nu este profesor universitar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *