A invins razboiul dar nu si un …furuncul…

Cand mai mult amici medici mi-au zis  ca un furuncul e o chestie periculoasa nu prea i-am crezut, pt ca nu am avut parte din fericire de asa ceva. Si acum sunt socat de moartea unui mare ziarist, corespondent reputat de razboi. Mile Carpenisan moare din cauza unui furuncul suprainfectat…Dumnezeu sa il ierte, asa cum sa ne ierte si pe noi restul….

Vineri, 19 martie:

Jurnalistul Mile Cărpenişan se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean Timişoara.

El a suferit şoc septic şi un blocaj renal şi are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge din grupa A2 pozitiv.

Potrivit unor surse apropiate jurnalistului, la originea stării grave în care se află se află un furuncul, din cauza căruia afăcut febră mare, prezentându-se la spital, unde a şi fost operat. La scurtr timp după intervenţia chirurgicală au apărut complicaţii, iar acum Mile nu poate fi mutat nici măcar la secţia de Terapie Intensivă.

Timişorenii sunt rugaţi să doneze sânge.

Fost corespondent de război, Mile Cărpenişan a iniţiat, la rândul său, în februarie, o campanie umanitară, numită „Viteza sângelui nostru” în sprijinul unui alt tânăr, Daniel Răduţă.

AZI, luni, 22 martie, EVZ.Ro anunta ca a murit!

Il stiam de la TV, multe reportaje de razboi pe care le-a facut am vazut. Era unul, imi zice un amic din Timisoara, din cei mai buni si credibili ziaristi romani, f bun pe front, unde e cel mai greu sa faci presa, un profesionist.  Nu stiu ce au facut medicii dar nu a mai putut fi salvat. Asa ne ducem toti, cand nici nu ne asteptam. Nimic nu ramane dupa noi…..sau foarte putin. Asa e viata. Dar noi suntem rai, nu pretuim ce e de pretuit. Asa e omul…Sunt trist.

Dumnezeul presei sa îl odihneasca!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *