A reapărut ziarul „Cetăţeanul Clujean”. Pe online

ONLINELumea onlineului clujean se îmbogăţeşte cu un nou site, CetăţeanulClujean.ro. Poate fi accesat aici, nu am ce spune mai mult, vă convingeţi singuri cum arată şi ce conţine. A mai fost odată pe online, acum e relansat dacă nu mă înşeală memoria de mamut de presă.

Istoria acestui ziar, înfiinţat de  oamenii de afaceri Ion Novăcescu şi  Decebal Cotoc, acum ceva ani buni, se poate citi în cartea mea Colosul cu picioare de hârtie. O istorie subiectivă şi ilustrată a presei scrise. Cluj-Napoca 1989-2010″, Ed. Eikon-Ed.Comunicare.ro., 2010.

Acolo e dată toată istoria acestei publicaţii, cu fotografii cu tot,  odată apărută pe hârtie acum reapărută, aşa cum ziceam, în variantă online.

Mă bucur că a apărut şi îi doresc succes lui Cristi Todea, ex-Realitatea TV şi TVR Cluj, în munca sa. De asemenea mă bucur că Felix Dobocan, vechi om de radio clujean, e cooptat în echipa de la Agenţia Amprenta Advertising, care patronează publicaţia. Agenţia mai deţine două radiouri, Impuls , care bate pe plan naţional şi Napoca FM Cluj, 102,2 FM,  unde eu prestez în fiecare marţi seară, în tandem cu Alexandra Turda, corespondenta de la Cluj a DigiSport, la emisiunea  „Ora de Sport” produsă de siteul  stiridesport.ro. 

Succes CetăţeanulClujean.ro !

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *