AC/DC succes Urias!

Trupa mea preferata de hard rock este AC /DC. Sunt metalist de la 15 ani si nu ma plictisesc sa ascult rock de buna calitate dar si jazz, progresiv sau alte genuri, electronica sau simfonica. Pentru mine cel mai bun album al secolului 20 este „The Wall i”ar in general Pink Floyd sunt magicieni. Ascult Floyd si cu Sid Barret, si cu Gilmour si cu Roger Waters cu aceeasi placere nestinsa.

Dar vreau sa va scriu de AC/DC si al lor turneu mondial care promoveaza noul album Black Ice. Deja primul single „Rocknroll train” e pe VH1 sau youtoube si e fff bunnn.

Am vrut si vreau sa cumpar bilete pentru concertul de la Budapesta dar e sold out. cine intra pe www. acdc.com va vedea ca in Europa tot e deja sold out! Este ceva extraordinar.

AC/DC se intorc dupa 8 ani de la ultimul album si peste 30 de ani de la fondarea trupei. Nu au facut nici un compromis si iata au un succes Urias, cum imi place mie sa spun iar vorba s/a extins.

As da oricat sa pot vedea un astfel de concert dupa cele ale lui Alice Cooper, Marylin Manson, Bonfire, Rolling Stones, Scorpions, Queensryche, Whitesnake, Def Leppard si Iron Maiden pe carea m avut sansa sa le vad in ultimii doi ani!

Părerea ta contează:

comments

5 thoughts on “AC/DC succes Urias!

  1. si de atata vreme n-ai invatat ca numele formatiei se scrie AC/DC?

    la exprimare si gramatica nu am sperante c-o sa te pricepi, dar macar pentru numele formatiei ai putea sa inveti sa folosesti google.

    si, poate, intr-un viitor ceva mai apropiat, vei invata si sa-ti corectezi greselile de scriere in textele pe care le postezi.

  2. http://www.ftr.ro/farcas-tradatorul-9796.php urias succes al lui Hossu. Citez doar doua pasaje:”A devenit un monument de înţelepciune risipită pentru mai tinerii săi colegi strînşi în ceea ce unii numesc Asociaţia Profesioniştilor din Presa Clujeană (APPCCAPCFR, prescurtat). Nu a precupeţit nici un efort în realizarea utopicelor sale vise precum toleranţa între bresle, case de toleranţă, fotbal pe înţelesul tuturor (deci şi al lui Aroneţ) şi, nu în ultimul, rînd ANL pentru PNL.” Si ultima fraza: „Dedicaţie: decît un bloghist ratat, mai bine un comentator amuzant!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *