Adio Autostrada Transilvania??

Stire soc pentru mine, corcitura, ardeleanul, clujeanul Tiberiu Farcas, cetatean al Republicii Romania. Iate ce zice Hotnews.ro azi:

Ministerul Transporturilor: In 2011, toate resursele financiare le vom concentra pe coridorul pan-european IV Nadlac- Constanta/ Patru tronsoane vor fi scoase la licitatie in aceasta saptamana

Prioritatea „zero” a Ministerului Transporturilor este coridorul pan-european IV Nadlac- Constanta, a declarat Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. In aceste conditii, in 2011, „toate resursele financiare le vom concentra pe culoarul patru”, a adaugat Pistru. Potrivit acestuia, autostrada Transilvania va beneficia de mai putine resurse financiare. Eusebiu Pistru sustine ca pana la sfarsitul lui 2013 vor fi date in folosinta 530 de noi kilometri de autostrada, la care se adauga 300 de kilometri de centuri ocolitoare cu profil de autostrada. Patru din tronsoanele coridorului patru vor fi scoase la licitatie in aceasta saptamana, a anuntat Daniela Draghia, director in cadrul Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi (CNADNR).

MORALA

Daca va ramane asa atunci din nou scriu aici, am mai scris, tre sa apreciem eforturile premierului BOC ca s-a batut pentru ce este din Autostrada Transilvania. 52 de km. Pentru noi, clujenii, si nu numai, e foarte bine! Daca asta se va intampla, ce e scris mai sus, atunci putem spune ca premierul nu mai are influenta la CNADR si MT??

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *