Am fost la Alpha TV si a fost bine

Scriu cu intarziere ca am fost cam ocupat. La postul local Alpha TV vechiul meu prieten Sorin Calin m-a invitat alaturi de reputatul profesor de filosofia comunicarii Aurel Codoban de la UBB la o emisiunea care a debutat la acest post de televiziune. Tema a fost fenomenul de tabloidizare a presei, de „imbecilizare” a presei si populatiei deopotriva asa cum a descris fenomenul sociologul Vasile Sebastian Dancu.

M-am simtit foarte bine, cele 45 de minute s-au scurs foarte repede. Multe chestii interesante s-au spus, poate o sa vedeti emisiunea in reluare pe siteul Alpha care am inteles ca este in reconstructie. Oricum e a n-oara cand cu mine oamenii de la Alpha TV au fost foarte draguti.

Trebuie spus ca masuratorile arata ca presa tabloida e cea mai vanduta la Cluj, din mai multe motive, dar ca investitorii clujeni si ardeleni nu au bagat bani in tabloide create la Cluj niciodata. Cititorii le consuma tot pe alea nationale. De acea spun ca e importanta consolidarea presei locale serioase, care e o presa importanta sau ar trebui sa fie.

Le multumesc ca m-au invitat si le doresc succes mai ales ca si-au marit timpul de emisie, cu noi emisiuni interesante!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *