Am fost la premiera „Killing Time”, al treilea film al lui Florin Piersic jr

Killing timeIeri seară mi-am invitat soţia la film. După un mărţisor mult dorit de ea am spus că nu e rău să îi ofer şi unul cinefil.

Am fost deci la premiera filmului „Killing Time”, regia, scenariu şi rol în fim Florin Piersic jr. E al treilea lungmetraj al lui Piersic, după „Fix Alert” şi „Eminescu vs Eminem”. Piersic jr. a fost ales de Uniter Actorul Anului în 2002.

La cinema Florin Piersic m-am tras în poză cu… Florin Piersic tatăl şi Florin Piersic jr. Mă cunosc cu seniorul de când scra la ziarul Ştirea, un fel de amintiri. Eu eram la „cultură”. Vremuri faine. Revenim la film.

Acesta mi s-a părut greu clasificabil, contrariant, nu prea mi-a plăcut dar nici nu pot să zic că mi-a displăcut. Nu intru în alte consideraţii. În mare e povestea a doi asasini plătiţi care stau 14 ore în aşteptarea victimei în acceaşi cameră. Şi de aici începe povestea.  E cam depresiv filmul pentru gustul meu. Dar pune nişte probleme, atinge nişte teme. E de văzut. „Spune o poveste despre viaţă şi moarte într-un mod complet diferit”, susţine Florin Piersic jr în caietul de presă.

Sesiunea de întrebări şi răspunsuri de la final, unde a participat şi Piersic jr, a fost lungă şi interesantă. La after party la Casa TIFF nu am mai mers.

De menţionat este că filmul e o producţie independentă, a casei de producţie Kinosseur şi Elefant Film.

Un trailer al filmului aici

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *