Am fost pe noul Cluj Arena

De Paste am fost sa vad, din nou, ca l-am mai vazut odata, noul stadion al orasului. Chiar e super. M-am intalnit cu Cristi Dulca si cu baiatul sau Marco. Le-am facut o poza cu fularul lui „U” in mana. Am povestit cu el una alta de fotbal. A zis ca e impresionat si ca ar da oricat sa joace un meci macar aici. De ce nu, si meciuri de old boys s-ar putea face. Este intr-adevar super fain stadionul. Ideea a fost buna de a lasa oamenii in zi libera sa vina sa vada stadiul in care este stadionul. Una peste alta, clujenii sunt clar multumiti de stadion.

Nu mi-a placut pliantul ala cu „Am promis, am facut. Alin Tise”, evident electoral, si care umbreste munca celor 300 de oameni. Nimeni nu zice ca Tise nu are merite certe, are clar, dar ma enerveaza campania asta electorala in care se afla permanent…mi se pare de prost gust si basta. E evident ca va ramane in istoria Clujului cu acest edificiu dar ma enerveaza campania electorala in care se afla permanent si daca continua asa eu nu voi vota cu el. Deci un vot in minus! Oriunde ar candida ca inca nu se stie ce vrea mai ales ca e in conflict cu pedeleu.

Revenind la stadion ce sa ma zicem, parca nu e adevarat ce fain e ! !

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Am fost pe noul Cluj Arena

  1. Servus tibi. Am aflat azi, cu foarte mare parere de rau ca a murit dan boieru….urma sa fac un material cu el….Stii cumva cand are loc inmaormantarea? Sau poate stii nr. lui Codin…iti las nr. meu..0753429589 merc i

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *