Am învăţat lucruri faine la „Din on în off” ediţia a 4-a

Multe am invăţat la cursul de branding in blogging susţinut astăzi de Dragoş Alexa în cadrul evenimentului „Din on in off” ediţia numărul 4.  Au participat 20 de bloggeri cum ar fi Ciulea.ro, marianhurducaş.ro, Gaben.ro, Zăineasca.ro, Mironeasca.ro, CristianGog.ro, sigina.ro, tvdece.ro, aronet.ro, katai robi si multi altii. S-a văzut experienţa în blogging şi branding a lui Dragoş Alexa. Interesant tip.

Cursul a avut loc la Best Western Fusion Hotel. Nu intru în detalii tehnice, cine vrea poate să vada haştagul evenimentului de pe twitter. Cert e ca am văzut oameni mai buni ca mine, mai experimentaţi, mai performanţi dar şi alţii mai la început. Cu toţii am avut ce învăţa, vă asigur. Sper să se vadă în curând temele însuşite la acest curs. S-a râs bine, s-a discutat, s-a polemizat. O lume vie, mulţi oameni pasionaţi care cu siguranţă se vor profesionaliza şi mai mult după acest curs.

Mulţumesc organizatorilor Florica (Alina Crâncău) şi Zicu (Răzvan Dragoş) de la blogul tvdece.ro pentru eveniment. Mă bucur că am fost prompt şi am reuşit să mă înscriu. Regret că a trebuit să plec spre final, dar am avut nişte urgenţe.

 

Părerea ta contează:

comments

5 thoughts on “Am învăţat lucruri faine la „Din on în off” ediţia a 4-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *