APPC-veteranii se implica

Jurnalistul Mihai Gotiu, „opinionista” la portalul Voxpublica a fost ales presedinte al Asociatiei Profesioniştilor din Presă Cluj. In Colegiul de Conducere au mai fost alesi  jurnalistii Mihnea Măruţă, fost redactor-şef al ziarului Cotidianul si Ionel Lespuc, content manager la Ziua de Cluj. După alegerile de luni seara, Mihai Goţiu a fost desemnat preşedinte al APPC, pentru un mandat de un an, principalul său obiectiv fiind realizarea unui proiect de monitorizare a presei locale dar si un nou anuar pe langa pozitiile publice pe care APPC le-a luat mereu cu curaj si buna credinta.  Secretar a fost reconfirmat Eugen Olariu, fotoreporter la Ziua de Cluj.

Asociaţia Profesioniştilor din Presă din Cluj a luat fiinţă în martie 2005 şi a dobândit personalitate juridică în iunie 2005. APPC reuneşte în prezent peste 31 de jurnalişti, membri titulari si alte zeci de membri asociati, sustinători si de onoare din majoritatea redacţiilor din judeţ. Asociaţia militează pentru perfecţionarea profesională a membrilor săi, pentru crearea unui climat decent şi echilibrat de dezbatere între mass-media si ceilalti actori publici, consolidarea imaginii jurnalistului în societate, precum şi pentru evitarea ori corectarea derapajelor de la codul deontologic al jurnalismului.

Ma bucur mult ca veteranii se implica pentru ca Mihai si Mihnea sunt de la inceput, au tras cu mine sa facem aceasta asociatie in  2005 cand s-a  fondat APPC-ul iar Lespuc e si el membru vechi  gazetar de calitate, cu experienta. E important ca APPC exista, ar trebui ca jurnalistii clujeni sa fie cat mai uniti si sa se inscrie in asociatie. Daca mai si  face ceva APPC cu atat mai bine pentru media clujeana pe care o savuram cu totii in fiecare zi

Doamne ajuta!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *