Aurelia Cristea, PSD: Câștig Primăria Cluj Napoca. Altfel spus, vreau totul sau nimic!

Ieri a  avut loc a doua conferinţă tare de presă din acest an la PSD, organizaţia municipală, după cea în care deputatul Aurelia Cristea şi-a lansat candidatura la primăria Cluj-Napoca.

De data asta conferinţa a fost susţinută de Aurelia Cristea şi o parte din cei care au fost expertizaţi şi puşi pe lista de viitori posibili consilieri locali.

„Vreau 10 consilieri locali pe 5 iunie, nu sunt mulţumită cu 6, câţi am avut acum”, a răspuns la o întrebare a blogului tibifarcas.ro, şefa organizaţiei municipale.

De asemenea, ea a confirmat reporterului ZiardeCluj.ro, ceea ce a scris publicaţia condusă de un alt candidat la Primăria Cluj, jurnalistul şi omul de afaceri Liviu Alexa, că va candida doar la primărie, nu şi la…CL.

Întrebată de blogul tibifarcas.ro de ce nu candidează şi pe listele pentru Consiliul Local, Cristea a răspuns decis: Câștig Primăria Cluj Napoca. Altfel spus, vreau totul sau nimic!

CRISTEA

De pe lista de consilieri actuali, care mai au 3 luni de activitate, nu vor mai activa în Consiliul Local, economistul Claudia Anastase, şefa Transelectrica Cluj, pusă de PSD în această demnitate, la o firmă monopol de stat, şi Flavius Milăşan, director al Casei de Cultură a Studenţilor, aflată în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Dan Morar, finanţist şi Gabi Oniga, om de afaceri, actuali consilieri locali PSD, au fost reconfirmaţi pentru lista care va fi pregătită pentru localele din 5 iunie.

Tot ieri au fost prezenţi la conferinţa de presă o parte dintre candidaţii de pe lista de consilieri, figuri complet noi în cea mai mare parte.

Au venit în faţa presei Maria „Maia” Macrea, de la UTCN,  politologul Mihnea Stoica, şcolit în Amsterdam, Corina Croitoru, profesoară de liceu, de română, activistul pentru problemele persoanelor cu dizabilităţi, Sorin G. Ionescu, PR-ul PSD-ului, antropologul Horia Nasra şi chirurgul Dragoş Vălean.

A participat la conferinţa de presă şi Ducu Hotima, preşedinte executiv al organizaţiei municipale, lucrează în fonduri europene şi e cunoscut la Cluj pentru activitatea de… folkist.

„Vă spun fără ascunzişuri, eu aşa o să fac eu politică, vreau să mă implic pentru binele public!”,  a spus,Dragoş Vălean, chirurg la DV Clinic şi medic al echipei de fotbal „U”Cluj!

„Vă trimit programul meu, o să vedeţi ce înseamnă el, ce vreau să fac la Cluj, în sectorul public”, a comentat sec şi Mihnea Stoica.

Iată lista consilierilor locali transmisă tibifarcas.ro de către filiala municipală a PSD:

 1. BREHAR RALUCA
 2. CROITORU CORINA
 3. GHIRAN DELIA
 4. DANCI ALIN
 5. HORT CIPRIAN
 6. IONESCU SORIN
 7. MACREA MARIA
 8. MORAR DAN
 9. NASRA HORIA
 10. ONIGA GABRIEL
 11. STOICA MIHNEA
 12. VALEAN DRAGOS

 

Alte relatări de presă de la conferinţa de ieri AICI, AICI, AICI şi AICI

 

 


 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *