Auzi măi ce chestie, a ajuns mediocrul Bourceanu să se ia de monumentul Duckadam

Citesc un articol halucinant în Gazeta Sporturilor de duminica, ediţia print. Cum ieri am fost la munte până seara, o gură de aer bun la Buscat, lîngă Muntele Băişorii, reacţionez doar astăzi. Se zice acolo ca tovarăşul Bourceanu, ăla de rupe oasele adversarilor, mijlocaş la închidere la echipa de fotbal Steaua Bucureşti, s-a trezit el să fie şmecher şi , auzi grozăvie, îl sună el pe Duckadam, „în numele jucătorilor”. Şi  îi cere el lui Duca să „nu mai vorbească despre echipă şi să nu îl mai critice pe Tătăruşanu”. Da ce să facă, măi Bourcene, măi înfumuratule,  Eroul de la Sevilla? Să joace table, şah, să pescuiască la copcă, ce sa facă Duca? Cum vii tu, un mucos, cu aşa pretenţii, cât eşti tu de căpitan de echipă?? Păi Tătăruşanu ăla e cumva Casillas şi nu ştim noi? Păi măi Bourcene,tu te jucai cu aia în nisip când Duca făcea meci legendar, la propriu, că a intrat omul în Guinnes Book. Şi a luat cel mai tare trofeu European! Cine eşti tu mă să vorbeşti aşa de Duckadam…ia pune tu mâna, că am citit că eşti studios, şi citeşte cartea lui Vochin „Super Steaua-Povestea câştigării Cupei Campionilor Europeni”. Să vezi tu cine e Duckadam, că văd că nu ştii.

Aşa e când sutele de mii de euro, presa care te ridică în slăvi şi patronul care e idiot că te-a pus căpitan, când are unul de valoarea lui Brandan te tot pupă în fund şi te face să crezi că eşti  valoare. Păi nu eşti, sau încă nu ai dovedit că eşti de Steaua! Mai lasă aerele şi fumurile că uite, Twente v-a făcut muci pe Naţional Arena. Că nici teren de antrenament şi stadion propriu nu aveţi, măi deşteptule!

Ia munceşte tu, că joi ai meci greu în Olanda şi după cum se vede treaba, o iei pe coajă şi acolo!

Hai, să vedem ce faci tu pe acolo, pe la Twente! Lasă-l pe Duckadam, mai ai până la el ceva. Şi ştii ceva, nu ajungi tu ca el veci, te asigur!

Hai, mai povestim după retur!

Părerea ta contează:

comments

3 thoughts on “Auzi măi ce chestie, a ajuns mediocrul Bourceanu să se ia de monumentul Duckadam

  1. Din nefericire pentru el, are si un nume predestinat: BOURceanu. E o situatie prezenta in toate domeniile in Romania: mediocrul e zgomotos, valoarea e tacuta. Iar mediocrul, cum il numiti eufemistic, sare la beregata valorii si, de cele mai multe ori, o sfasie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *