Batem Mioveniul?

Ultimul meci pe Cluj Arena e astazi. Nu vor veni multi, nici cu Vaslui nu au fost. „U” joaca contra Mioveniului, o trupa slaba, care cred ca va fi invinsa. Daca tot s-a facut acest stadion trebuie mers pentru atmosfera unica de meci live. Nu am cum sa lipsesc. Sper ca dupa revenirea, controversata, a antrenorului Ionut Badea sa vedem 3 puncte si sa mergem multumiti acasa. E ultimul meci din acest an, peste nici 7 zile e Ajunul Craciunului. Baietii lui Badea sunt obligati sa castige fata de acesti minunati fani pe care ii are echipa. Sunt mult peste nivelul echipei.

„U” e „iesita din obiectiv”, noua expresie-cliseu pe care o utilizeaza media sportiva obsesiv. Sau cum e si aia … „a intrat bine in meci”. Ma enerveaza aceste doua sintagme dar se utilizeaza tot mai des.

Azi e zi de sport tare, cu Arsenal-Man City de la 18 pe Digi, cu finala mica, 18.30 si cea mare, 21.15, pe Dolce Sport, la mondialele de handbal feminin. De la 16 e Inter-Cesena, duelul romanilor Chivu-Mutu, pe Digi, iar de la 21.45 Lazio-Udinese, pe Olimpico, meci mare. E mult sport de acoperit dar cel mai important e „U”-Mioveni. Pentru mine.

Hai baietii!

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Batem Mioveniul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *