Bilboard da ora exacta in metal

 AC/DC, Iron Maiden si Metallica au sustinut cele mai de succes concerte in 2008 si sunt cei mai doriti artisti rock in 2009-releva ultimul comunicat Bilboard. Tot vechii monstrii sacrii dau ora exacta.  Am avut prilejul sa vad concertul Maiden in 2008 de la Bucuresti, si anul acesta AC/DC, la Budapesta, au fost doua vise mari ale mele sa le vad, implinite, dupa efort material dar si fizic.

Desi au trecut anii, erau in voga in anii 80-90, cele trei trupe au un succes nebun inca…Caror calitati se datoreaza acestea, dincolo de strategiile de marketing si de promovare?

De exemplu, AC/DC au stat 8 ani pe tusa,iar acum au revenit in forma. Maiden parca sunt neschimbati….doar Metallica a facut tot felul de  schimbari, si de stil, mie nu imi place dar sunt valorosi, buni.

Visez la ziua in care la Cluj va veni una din marile trupe de metal sau rock. Nu prea sunt sanseeee…..eu nu cred ca se va face nici stadionul, nici sala, sunt sceptic ca vor fi bani pentru aceste obiective obligatorii pentru un oras cu pretentii. Sa speram, sperantza moare ultima.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *