Bine că la Bucureşti pot să vină trupe de metal adevărate. La Cluj vine…Roxette. Sau ce bună idee am eu de festival metal. Aştept investitor!

Am o idee bună de festival rock-metal dar nu am un investitor. Nu am bănuţii. Aştept să fiu contactat de cineva cu bani. Şi care vrea să investească serios într-un festival. Am un colaborator negociator de meserie, în trei vom purta discuţiile, noi doi şi posibilul investitor.

Pînă atunci să spun că la Cluj vin în 2012 trupa Pink Martini (Diesel Events), artistul Goran Bregovic (Amprenta Advertising Cluj) şi … trupa Roxette (Emagic Entertaiment din Bucureşti). Ultima trupă a fost deja anul trecut şi la… Bucureşti.

În capitală avem deja trei festivaluri anunţate, două de metal, Ost Fest si Rock The City plus Bestfest, care si el are o componentă de metal. Eu discut aici de muzica metal, hai rock,  să fim bine inţeleşi. Cât mai trebuie sa asteptam ca să facem şi la Cluj ceva profi?? Repet, am ideea, astept sa mă sune un investitor pentru negocieri. Loc de festival este acum, Cluj Arena, noua Sală Polivalentă. Exclus din start Casa de Cultură sau Sala Sporturilor „Horia Demian”.  Discutăm pentru intervalul 15  iunie-15 octombrie evenimentul. Sau în sală, dar până în decembrie.

Iată ce se întâmplă, spre comparaţie, la Bucureşti, in 2012. Şi ce nume tari vin: 

Ost Fest, 15-17 iunie 2012, Romexpo,:

Dimmu Borgir, MÖTLEY CRÜE, Megadeth, WASP, Motӧrhead, Overkill etc.

 

Rock The City Bucarest, 29 iunie-1 iulie: 

Offsping, Guns’n’Roses, The Cult , Faith No More, Machine Head, Godsmack, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Lostprophets si Street Savage.

No, cam asta e diferenţa Bucureşti vs Cluj. La ei metal la noi…Roxette!

Aşa că aştept posibili investitor să discutăm.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *