Bravo Groparu.ro !!

Initiativa faina a bloggerului Groparu.ro. L-am cunoscut pe om la intalnirea bloggerilor cu marketingul de la Iulius Mall.  Fain om.

http://www.ziuadecj.ro/eveniment/lista-bloggerilor-clujeni-afisata-in-primaria-cluj-exista-bloguri-in-oras-cu-trafic-mai-mare-decat-unele-ziare–58759.html

” www.ziuadecj.ro , de Mihai Prodan, 13 ianuarie 2011, 14:48
citiri:904, comentarii:1

Peste o sută de bloggeri clujeni vor fi nominalizaţi pe un panou care va fi amplasat în clădirea Primăriei Cluj-Napoca, pe peretele unde sunt menţionate instituţiile de presă din oraş.

” href=”http://www.ziuadecj.ro/Images/Articole/00058759/00032657_large.jpg”>

//

// <![CDATA[
//
Iniţiativa îi aparţine clujeanului Radu Băzăvan, care administrează de patru ani un blog, groparu.ro. Acesta pregăteşte o listă cu toţi bloggerii activi clujeni – care locuiesc în Cluj sau scriu despre oraş, care va fi amplasată pe peretele din Registratura Generală a Primăriei dedicat instituţiilor de presă.

„La Centrul de Informare pentru Cetăţeni, care este Registratura Generală a instituţiei, avem trei pereţi pe care i-am pus la dispoziţia celor din sport, mass-media şi respectiv artă şi cultură. Aşteptăm cu interes şi panoul bloggerilor”, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, pentru ziuadecj.ro. Panoul va fi amplasat pe peretele unde sunt afişate instituţiile de presă din oraş.

“M-am gândit că, deşi nu lucrăm de pe poziţii egale cu <presarii> din Cluj, la urma urmei produsul finit tot unui public mai mult sau mai puţin larg se adresează. Şi având în vedere că există unele bloguri în oraş care au trafic mai mare decât unele mijloace media, ne-am gândit că merităm şi noi, <onlinerii>, măcar o mică recunoaştere colectivă, formală. Am adresat întrebarea Primăriei având în vedere şi precedentul din luna decembrie, când câţiva bloggeri au fost invitaţi la o întâlnire cu mass-media a instituţiei”, a spus Băzăvan pentru ziuadecj.ro. El se referă la recepţia de sfârşit de an a instituţiei, la care biroul de Protocol al Primăriei Cluj-Napoca a invitat şi o serie de bloggeri clujeni, alături de ziarişti.

În total, conform estimărilor lui Băzăvan, lista cu bloggeri clujeni va depăşi numărul de 120 de poziţii.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *