Campanie de Ecologizare pe Someşul Mic

Motto: ‘Nebunii tulbură apa şi înţelepţii pescuiesc!’ (proverb românesc)

 

Aqua Fishing Club Cluj organizează sâmbătă, 17 mai, o amplă acţiune de ecologizare a Someşului Mic (pe maluri şi în albia râului), în zona cartierului Grigorescu din Cluj-Napoca.

Campania de ecologizare se va desfăşura în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, USAMV din Cluj-Napoca, AJVPS Cluj, ANPA, cu sprijinul Companiei de Salubritate „Brantner VERES S.A.”, Strict Prest, DLG InterMarketing, Grateco Medical, Asociației Aqua Transilvae Club și a multor alți prieteni.

 “Apa este cea mai preţioasă resursă a planetei, dar este epuizabilă şi e privită ca o resursă strategică. Prin această campanie de ecologizare ne propunem să subliniem cât de important este pentru clujeni faptul că un râu traversează oraşul nostru. Someşul Mic oferă, pe lângă multe alte beneficii practice, şi un potenţial de relaxare, divertisment şi sport, de care ne putem bucura cu toţii, dacă îl gestionăm cu responsabilitate. Îi aşteptăm pe toţi clujenii care doresc să se alăture demersului nostru, sâmbătă, 17 mai, începând cu ora 9, pe platoul din fața Ștrandului Sun (cart. Grigorescu).”, au transmis reprezentanţii Aqua Fishing Club.

Acţiunea de ecologizare face parte dintr-un proiect mai amplu al Aqua Fishing Club care prevede introducerea unei porţiuni a Someşului Mic în circuitul de pescuit sportiv şi a organizării primei Cupe a Clujului la Păstrăv (24-25 mai 2014).

Mai multe detalii pe http://www.afc.org.ro/ şi pe www.facebook.com/AquaFishingClub

Contact:

Lucian Naş,

Manager proiect

Aqua Fishing Club Cluj

Telefon:  0723056356, E-mail: nas_lucian@yahoo

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *