Carte si om de exceptie se lanseaza la Radio Cluj

Eveniment de excepţie!

Sergiu Alex: INCURSIUNI DE MELOMAN

Sigla aceasta,  Incursiuni de meloman, transmisă în eter de Radio Cluj, are, de 15 ani, un formidabil impact asupra iubitorului de muzică. Sergiu Alex, îndrăgitul amfitrion al undelor, aflat de tot atâţia ani în faţa microfonului acestei emisiuni, a reuşit un lucru extraordinar: să găsească  o cale, aceea de a reface – cum spunea Nicolae Iorga – omul complet pe care vremurile l-au transformat în fragmente… Şi cum? Dând frâu liber  aspiraţiei irepresibile a acestuia, semenul sensibil de lângă noi, să acceadă la propria deschidere spirituală. Şi nu oricum, ci cu ajutorul magnific al muzicii.

Aceeaşi siglă s-a transformat acum într-o carte, cu acelaşi titlu, vocea de la microfon devenind scriitorul porta-voce a bucuriei şi emoţiei zecilor de mii de melomani (acum şi cititori) care aduc, zi de zi, adânca lor reverenţă muzicii de calitate.

Lansarea cărţii, printr-un grandios spectacol multi-media, va avea loc joi, 9 decembrie 2010, ora 13:00, în Sala de concerte, la Radio Cluj. Intrarea este liberă, deschisă adică oricărei inimi cu drag pentru muzică.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *