Cat am suferit ieri la meci…

Am avut fler cand am pus in titlul meu de post semnul intrebarii pentru meciul „U”-CS Mioveni. Echipa condusa de ex-ul Marian Pana, lanterna clasamentului, ne-a incurcat rau. Noroc cu abnegatia jucatorilor si cu valoarea lui Niculescu, care iar ne-a scos din rahat, scuzati expresia. Ne-a lipsit mult Tony, pentru ca Machado a fost slab si a intrat si in gura fanilor.

Un 2-2 foarte amar, smuls cu forcepsul dar dupa ce „U” a avut un eliminat gratuit. Matache in poarta a fost foarte slab, a gresit grav la golul de 0-1 si a fost spectator la golul doi, bolta aia nenorocita din lovitura libera, dupa ce, cu 50 de secunde inainte Niculescu egalase.  Arbitru slabut de tot, a stricat meciul.

Cu Brasov e singura victorie a lui „U” pe Cluj Arena, chinuita si aia. Cu Otelul am egalat in min 92, dupa un joc slabut, cu Vaslui am dominat dar am ratat si am pierdut pe final. La Sibiu s-a jucat slab de tot. Deci echipa nu isi revine deloc, tot slabut joaca, cu gafe mari in aparare. Cristea e iesit din forma….nu stiu ce se intampla, nici jucatorii si Badea, antrenorul revenit, nu stiu cred…E cam haos.

Poate pauza de iarna va fi un sfetnic bun si asa „U” va putea sa revina in obiectiv. Trebuie umblat la jucatori dar aud ca nu mai sunt bani la „U”. Nu stiu ce sa zic. Poate ne spune domnul Walter, Hintea si Irimies, conducatorii. Nu mie ci fanilor!

Pana una alta sa vedem ce va mai fi in retur!

Sarbatori frumoase la toti!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *