Cazul Radio Cluj (11)

CAZUL RADIO CLUJ (11)

CRONICA UNUI DEZASTRU ANUNŢAT, de mine.

Continuăm acest demers jurnalistic independent, în social media.

Bună seara, domnule manager Bogdan Roşca- Zasmencu,
ce mai faceţi, merge treaba?

Sursele consultate de mine astăzi spun aşa:

a fost deranj mare ieri şi astăzi la Radio Cluj. Fascinanta redactoare şefă, Nicoleta Ghişa, teleportată de la Braşov la Cluj în acest post, de parcă nu mai sunt jurnalişti valoroşi, profesionişti, chiar premiaţi în Radio Cluj, s-a dat dusă ieri, cum au apărut noile cifre de audienţe.

AUDIENŢA RADIO CLUJ în acest moment este un DEZASTRU ABSOLUT.

A scăzut cu o TREIME, de la 0,7 market share la 0,4 market share, de la 139.000 de mii de ascultători la 99.000. În perioada 31 august-20 decembrie. Sub 100.000 pe 8 judete fata de perioada 27 aprilie – 16 august 2015!

Va multumesc ca si ascultator pentru modul in care ne conduceti pe mari culmi de civilizatie si progres la Radio Cluj, post finantat din bani publici!

Audienţa de 0,4 market share e pe 8 judeţe!

Odată sloganul Radio Cluj era Vocea Transilvaniei! Dar acum, Transilvania nu mai înseamnă postul regional Radio Cluj.Un alt radio, care mereu era departe de Radio Cluj, era Radio Târgu Mureş, care are market share 1,1 ! Râd şi curcile de pe la Mureş!

Până şi Radio Reşiţa, care emite pe un singur judeţ, Caraş, are audienţă mai mare!

Domnule manager Roşca Zasmencu, aţi făcut şedinţă mare cu producătorii. Şi aţi spus că scăderea audenţei, deci o recunoaşteţi, că nu aveţi ce face, sunt cifre publice, e responsabilitatea tuturor. Din fericire există producători care nu se tem de dvs! Şi nu vor să îşi asume responsabilitatea asta pentru că DECIZIILE AU FOST LUATE STRICT DE DVS SI DE redactorul şef NICOLETA GHIŞA.

Vocile importante ale Radio Cluj s-au stins: Gelu Furdui, Merca, Moşoiu, Miclăuş, Ţucu Vanea, Florin Pruteanu, Ciprian Rusu (specialist în muzica simfonică şi de operă), Cristi Ivaneş, Cornel Udrea şi alţii. Asa e si audienta, foarte slaba!

Dacă liderii de sindicat Alin Pop şi Florin Călugăr vă susţin şi nu protestează împotrivă dezastrului care înseamnă actuala audienţă, 0,4 la sută pe 8 judeţe, un DEZASTRU, incet incet se opun altii.

Închei astăzi cu o veste care nu vă va bucura deloc, dar deloc.

Se întoarce la Radio Cluj Vasile Luca, a câştigat astăzi definitiv procesul cu radioul si va fi reîncadrat dupa ce l-ati dat afara ilegal.

Ne mai auzim si cu alte episoade, domnule Roşca Zasmencu

Noapte bună!

Părerea ta contează:

comments

3 thoughts on “Cazul Radio Cluj (11)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *