Ce agitaţie avem înainte de meciul „U”-Steaua!

Luni e primul meci al primaverii pe Cluj Arena şi se anunţă incendiar. Deja atmosfera se încinge. Ia să vedem ce se întâmplă:

– gazonul de pe Cluj Arena e încă aşa şi aşa

-un conflict cu antrenorul l-a trimis pe mijlocaşul Boştină la echipa a doua, tocmai el, ex-capitan şi vicepreşedinte al clubului. Trebuia să fie un exemplu. Se pare că nu a fost. Nu am info de culise referitor la ce s-a întâmplat, am citit doar presa, dar cred că lucrurile sunt mai profunde. Metehne de vechi fotbalist în liga lui Mitică sau e altceva? Oricum Boştină e un jucător bun şi e păcat că nu va juca cu Steaua. Părea devotat clubului „U” care l-a reintrodus în circuit după ce lumea zicea că e mână moartă la Dinamo…

– Se cere pedeapsă cu executare, 4 ani pentru dare de mită,  pentru Gigi Becali, Teia Sponte, cu suspendare pentru Piturca în cazul Valiza.

– stenogramele telefonice date ieri in media arata ca ceva a fost atunci. Macar discutii au fost, e cert. Apoi, celebra valiza cu euroi a fot gasită şi confiscată, Gigel Coman de la „U” a fost atunci prins sus la Aroma. Lucram in gazetărie la Citynews.ro, am stat atunci la greu în faţa DNA. Laora  24.00,  noaptea,  am băut o bere la Melody după ce am relatat. După ce CFR a luat primul titlu din istorie, pe vechiul Moina. Cu penaltyul ala dubios al lui FABIO BILICA, care a dus la lovitura lui Cadu si la titlul CFR-ului. Penalty foarte controversat.

Ei, sunt suficiente chestiile astea sau mai trebuie să mai amintim lucruri care se întâmplă?

Va fi un meci tare, „U” are capacitatea să bată Steaua care nu prea mai înseamnă mult. Va fi plin Cluj Arena, minim 25.000 vin, mulţi stelişti din toată ţara şi din Ardeal or veni.

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Ce agitaţie avem înainte de meciul „U”-Steaua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *