Ce bine a jucat Vasluiul !

Seara placuta ieri de Ziua Natzionala. Cu beri si alune si insotit de amicul meu vechi Poe am vizionat relaxati meciurile Stelei si Vasluiul din Europa League. Eu am mai si twitterit.  E bine ca ambele echipe au sanse de a merge in primavara europeana. Ar fi super pentru fotbalul nostru plin de scandaluri. Steaua a facut un meci asa si asa la Gelsenchirken, in nordul friguros al Germaniei, a pierdut 2-1, dar a ajutat-o rezultatul de la Larnaka cu o Maccabi Haifa infranta. Steaua trebuie sa bata in ultimul meci al anului important pentru ea pe Natzional Arena si daca are noroc se califica in primavara european. Sa vezi atunci fiesta stelista!

Am tinut ca nebunul cu Vaslui pentru ca, se stie, sunt anti-lazial total, eu fiind romanist. Meci adevarat, cu tensiune, executii, ritm. Ocazii bune de o parte si cealalata. Un mare 0-0, care da sperante  Vasluiului sa castige ultima etapa, afara la Zurich, si sa se duca mai departe, intr-o nici visata primavara europeana. Buni ieri Adailton, Sanmartean si Mike Temwanjera! Sa nu uitam ca Zurich e eliminata, dar, e drept, si Sporting Lisabona, cu care joaca lazialii pe Olimpico, sunt si ei calificatzi.

Acum mai avem derby de Romania, luni la 20.30, inca 2 meciuri acasa pe Cluj Arena ale lui „U”, chiar cu Vasluiul lui Porumboiu si Mioveni si retururile din Europa League si apoi putem sa chefuim de final de an…

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *