Ce e cu italienele?

Unde e cattenacio-ul de altadata!

 Sampdoria pierde acasa cu Eindhoven dupa senzationalul gol al lui Pazzini, reluare cu capul in vinclu din cadere, Juve face al cincilea egal din grupa si e eliminata in furtuna de la Poznan (fabulos meci, m-am uitat vrajit la el, Bakero, mare catalan, acum antrenor la Poznan, era ca un mos craciun asa ningea). Del Piero, alt simbol al fotbalului european si mondial, nu a putut face nimic in fata vajnicilor polonezi care luptau ca si cum in fata lor erau panzerele lui Hitler. Napoli a facut ieri un egal de pomina 3-3 la Utrecht, m-am uitat in paralel cu modestul meci Steaua- rezervele lui Liverpool. Doar Palermo a castigat.

Ceva se intampla cu fotbalul italian, nu se regaseste. Candva cand italienii iti dadeau un gol veci nu mai egalai. Sau daca jucau la scor facea un 0-0 elegant sau 1-1. Acum e vraiste, ceva s-a dereglat in mecanism.

De Steaua nu zic nimic ca ia o bataie de nu se vede pe San Paolo, alt stadion infernal al Italiei.  Hamsik, Lavezzi, pletosul Cavani  si inca doi de la Napoli asa invart mingea ca saracii Gardos si Latovlevici nici nu o sa vada balonul. Eu cred ca Steaua va pierde fara drept de apel la Napoli pentru ca nu joaca nimic!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *