Ce fain a fost la intalnirea bloggerilor cu Iulius Mall!

Foarte frumoasa, ieri, inititiva celor de la Iulius Mall sa invite la o discutie, la un english tea, o serie de bloggeri reprezentativi pentru mediul online. Evenimentul a avut loc la ceainaria Carturesti. Au fost invitati Groparu.ro, aronet.ro, daisler.ro, blogul lui farcash, blogul care arata cu degetul, prodan si restea wordpress.com dar ultimii trei, fiind jurnalisti activi nu au putut veni din cauze de… job.

Au fost si alti doi clujeni care au venit, Preda si  fotoreporterul Calin Ilea, ambii cu ambitii in mediul online, cu investitii in domeniu si cu siteuri.

Am avut prilejul sa il cunosc pe simpaticul Groparu.ro, cu 4 ani de blogging. Gazda noastra, atragatoarea marketer Cristina, ne-a informat despre tema intalnirii, care a fost PRIM A dintre serie de alte intalniiri cu bloggeri. Personal i-am recomandat sa ii invite pe bloggerii mihnea maruta, liviu alexa, laura laurentiu si daniel iftene pentru ca eu consider ca au bloguri valoroase. A reiesit ca research-ul a fost doar la inceput si ca vor fi invitati si alti bloggeri.

Ideea e ca blogerimea sa mediatizeze initiativele Iulius Mall, iar Iulius ii va ajuta cu linkuri pe pagina lor dar si cu alte modalitati care vor fi identificate impreuna, ca sa nu fie totusi reclama pe fata si mai ales gratuita din partea bloggerilor.

Evenimentul pentru care se cere sprijinul bloggerilor este 3 ani de Iulius mall-Veniti la miezul noptii. Va avea loc in 13 noiembrie si are ca target clujenii pasionati de mediul online cu tot ce inseamna acesta. Vor fi amplasate 3 statii internet de unde orice clujean va putea sa  scrie pe facebook sau oriunde si va primi un mic cadou pentru asta. Plus multe alte surprize.

Pentru clujenii care nu intra in acest target, pe langa promotii mari va concerta HOLOGRAF!

Hai papa

PS

am intrat in posesia lunarului tiparit ftr.ro, 40 bani, o platforma print a siteului fostului cotidian Foaia Transilvana. Ce sa zic, sper sa prinda ceva publicitate desi  ma tot gandesc cine sa dea bani la un lunar cand presa online e pe tine cu agrsivitate! Interesanta abordare….Sumarul este unul bogat, interesant. Bine ai venit in Republica ziarelor ftr.ro!

Părerea ta contează:

comments

12 thoughts on “Ce fain a fost la intalnirea bloggerilor cu Iulius Mall!

 1. Tu vorbesti frumos ca intotdeauna si m-am bucurat ca te-am vazut acolo (nu stiu de unde am impresia ca te stiu chiar din vremea liceului…) dar adevarul este ca a fost o intalnire cam fuserita ca sa denote o intentie bine rumegata din partea lor. Plus, nu cred ca viitorul vanzarii de chiloti din mall va fi masiv determinat de bloggerul Clujean „de referinta”. Nu prin PR si evenimente de acest gen si pentru ca bloggerul ala ar trebui sa fie destul de constient ca opinia lui are nevoie de mai multa convingere decat o agenda si o bricheta 🙂 Prin asta nu ma refer la bani ci in primul rand la evenimente care chiar sunt „ceva”.

 2. Pe cand vor fi invitati la ceaiuri comerciale si bloggeri incomozi ca si Eufrosin? He, he, nu imi tin respiratia pana cand se va intampla asa ceva si nici ca as raspunde invitatiei..
  Daca rostul unui blog a ajuns promovarea chilotilor vanduti in „Iulius mall”, atunci in mod sigur cititorii sai ar trebui sa isi gaseasca o noua casa.
  Aruncati o privire pe Lumea dupa Eufrosin – veti intelege singuri!

 3. lavarius: postul tau este al unui frustrat care nu a inteles nimic. A fost doar o intalnire exploratorie. Nu ne obliga la nimic Iulius.

  eufrosin: nu stiu ce intelegi prin bloggeri incomozi dar sper sa te invite si pe tine.

 4. hei, Tibişor, mai citeşte o dată atent ce zice Lavarius. poate îţi vei da seama că te-ai cam grăbit cu aprecierile şi nu ai înţeles ce-a zis 🙂

 5. In republica ziarelor, in aceste zile, am impresia ca sunteti rege.
  Totusi, de ce v-ati suparat asa pe Lavarius imi scapa drept sa va spun. Omul si-a pus ca imagine o babuta, despre care persupunem conform imaginarului comun ca reprezinta o persoana carcotasa. Lavarius spune ca are impresia ca va cunoasteti din liceu, de atunci sa fie conflictul? Vreo domnisoara sa fie?
  Iar despre campanii fuserite stim sau simtim ca avem de-a face prea des cu ele, o fi fost si asta una mai putin articulata.
  Nu acelasi lucru il putem spune despre campania masiva, corecta si bine meritata care v-a precedat volumul.
  Cat despre chiloti, aici ne despartim pentru ca eu spun fara ezitari: JOS CHILOTII.

 6. da, am fost cam dur cu Lavarius. Retrag ce am spus.
  Mai ianul nu am eu treaba cu lavarius, mi-ar fio placut sa isi asume identitate, da asa e netu, cu nickname=ul. La ce post a pus, in care parea ca ne stim de ceva ani putea sa divulge identitatea sa.
  Campania care a precedat volumul a fost facuta dupa manualele americane de marketing editorial. Eu asa lucrez, profi, nu pe povesti, ca nu am inventat, noi, romanii, coada la cireasa…din pacate.
  Multumesc de aprecieri!
  servus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *