Ce fain a fost la Mediaş!

Impreuna cu Moro, Cizi si Laurentiu, trei amici, am fost ieri la derbyul cu Rapidul lui Razvan Lucescu. O mare de masini cu fulare alb-negre pe traseul Cluj-Medias m-a impresionat cel mai tare. Este foarte foarte iubita U. Extraodinar se vedea coloana de masini noaptea, la reintoarcere, sute de faruri rosii si steaguri cu U. Nici nu indraznesc sa ma gandesc ce va fi pe noul stadion daca U va lua vreodata titlul!

Si asa au fost vreo 2500 de clujeni la meci, toata tribuna a 2-a a fost plina de clujeni. Si Rapidul a avut galerie buna, 300, de fani, violenti, vulgari si care au tot provocat galeria clujeana. Si ea s-a dat un pic in petec, cu fumigene aruncate in teren, ceea ce ar putea sa ne coste o suspendare sau macar amenda, de a trebuit sa vina patronul Walter ca sa linisteasca spiritele. Dar in rest galerie mare a avut U.

Foarte bine a jucat U, s-a aparat excelent, Szukala, Pele, foarte buni, Mendy bun si el. Achim mai timid dar e la inceput. La mijloc Pacurar cred ca isi va pierde postul in fatza lui Marinescu, iar Bostina, Cristea  si Cojocnean au fost buni. In atac Niculescu le-a aratat clasa celor de la Rapid. U a jucat tehnic, combinativ, s-a aparat foarte grupat. Rapid nu prea a avut ocazii de gol…

Golul lui Niculescu a fost absolut fantastic, un euro gol cum rar se vede!

Haide U

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *