Ce miting fain!!

Foarte frumos mitingul de azi al presei clujene, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj (APPC), impreuna cu artisti, taximetristi, alte persoane defavorizate de aberantele masuri pe care le contine ordonanta privind impozitarea retroactiva a veniturilor obtinute pe drept de autor sau plata aberanta lunara la trei ghisee diferite a acestor impozite!! Este o rusine nationala!

Demult nu am vazut atatia jurnalisti la un loc pentru o cauza comuna. Foarte mandru m-am simtit si foarte bine cand am vazut si artisti, scriitori, universitari, comunicatori, politicieni si taximetristi care au protestat. A fost un miting foarte civilizat, o mare reusita cu multe transmisii in direct.

Am vazut si patroni de presa care au protestat, lucru admirabil. Chiar s-a tinut si un mic moment de reculegere pentru Codruta Aron Vartic, jurnalista de 44 ani decedata recent  dupa in infarct si ingropata azi, la ideea arhiprezentului Rares Bogdan. M-am bucurat sa il vad si pe Florin Danciu la acest miting. Iata cum patronatele pot sa isi dea mana cu palmasii pentru o cauza comuna. Foarte frumos!

Ce sa mai zic, e reconfortant sa vezi ca societatea civila mai exista si ca APPC a repurtat un nou mega succes!.

Atatia oameni fain am vazut! Felicitari organizatorilor!

Cu aceasta ocazie m-am decis sa nu platesc retroactiv banii  la CAS! La revedere!

UPDATE

Am uitat sa spun ieri ca s-a nascut o noua specie de jurnalist: patronul-sindicalist!

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Ce miting fain!!

  1. Frumoasa actiune, desigur ca nu va produce efecte imediate, insa a fost un exercitiu democratic necesar, mai ales ca a fost prestat de catre formatorii de opinie ai Clujului. Felicitari celor ce au avut initiativa si mai ales celor care si-au gasit timp si resurse sa participe efectiv !
    Dan Olteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *