Ce ziceti de un microrevelion al jurnalistilor si comunicatorilor pe Rock FM?

Post dedicat ex-colegilor din media, fostilor jurnalisti si fostilor si actualilor comunicatori!

Acum 2 ani am organizat cu freneticii reporteri Alin Sutea si Alin Golban un microrevelion al presei de pomina. La Il Cafe, sus, nu jos, vizavi de pizzeria Prego, in Cipariu…

Desi mai erau 2 microrevelioane in PARALEL, tipic pentru dezorganizarea si haosul din media, lipsa de colaborare/unitate din acest domeniu dificil, se desfasureau in paralel microrevelionul zecistilor si al monitoristilor, spiritul lor de casta a fost spart de acest senzational microrevelion de la IL Cafe.

Nu va pot spune ce misto a fost organizat, cu lumanari pe bar cu muzica buna tot tacamul. OK. S-a finalizat cu plecare in Janis, 6 oameni in si  pe vechiul meu Olcit! Asta e din ciclul „povesti nespuse din istoria presei”.

Ma gandesc ca putem reedita, binenteles daca lasam orgoliile mari dintre noi  la o parte. Nu ma intereseaza comentariile de genul..hai ba facem noi la x sau la y nu ne amestecam cu aia…OK. Nu veniti! Nu imi fac iluzii ca cunosc mediul, cutre, barfitori, barfitoare..din astia e plin peisajul…ma doare in cot de ei!

Da daca sunt doritori din ambele tabere, si va asigura ca va fi superb numa sa ma lasati sa organizez… ziaristi/fosti ziaristi si comunicatori/fosti comunicatori va rog eu frumos pana in 15 decembrie vreau confirmari pe blog la comment.

Muzica va fi asigurata de Rock FM, e genial acest post de radio, felicitari celor care l-au infiintat! Sau daca vreti alta muzica e ok si asa!!

Avansez doua locatii>\:

1. Maimuta cu mobila verde, a lui Valer. E super misto pt microrevelion, e IEFTIN, e ultracentral, e statie taxi la 2 pasi efectiv. Intra vreo 50 persoane lejer

2. Instinct bar, mai jos de maimutza vizavi de city plaza.

ok. Astept sugestii.

ATENTIE

daca pana miercuri, 15 dec 2010,  ora 17.00, nu primesc suficiente confirmari, ca nu vreau sa fim 5-6, asa ca DATI DIN GURA IN GURA INFORMATIA, eu RENUNT ca nu am timp de pierdut!!

Hai va pup pe toti si va astept comenturile/confirmarile, patroni, red sefi, adjuncti, editori, comunicatori etc.

Microrevu va avea loc in perioada 17-23 dec!, intr-un din zile de la ora 20.00-06!!

OK???

Părerea ta contează:

comments

11 thoughts on “Ce ziceti de un microrevelion al jurnalistilor si comunicatorilor pe Rock FM?

 1. si eu tot pt maimu da sa vedem ce zice lumea.
  Se intrevede data de JOI, 23 dec ca zi a acestui microrevelion. Atunci pt multi e ukltima zi de job plu ca 24 e vineri
  nuam bine
  se poate chefui

 2. super idee! comunicatorii versati 🙂 vor vedea in asta o ocazie perfecta de a relationa si altfel, non-formal cu jurnalistii…
  ne vedem la Maimuta! si, daca pot ajuta la organizare, nu ezita sa-mi dai de stire!
  Lia Valendorfean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *