Christmas Party Urias jurnalisti, comunicatori si bloggeri azi la GodFahter'S Cafe Club

Astazi are loc editia a 2-a a Christmas Party-ului la care participa jurnalisti clujeni, comunicatori si bloggeri clujeni. Evenimentul are loc de la ora 20.00 la GodFahthers Club Cafe, str. Baba Novac 30. Impreuna cu co-organizatorul Dan Olteanu, aportul lui e decisiv, credeti-ma, mult peste al meu, am decis sa o ascultam pe prietena mea noastra, jurnalista Adina Osan, care a avut o  idee foarte buna, si pe alti colegi din media si din blogging, ulterior,  si am mutat party-ul de la Le General la GodFahter CafeClub, pentru mai multa intimitate. Aici vom fi doar noi, cei care s-au inscris pe blogul meu, al lui Dan Olteanu sau pe pagina de facebook a party-ului. Va fi muzica, dans, karaoke, mici surprize, va fi papa si  bere, vin etc etc.

Anul trecut a avut loc acest party in subsolul CS „U” (multumim inca odata), au participat atunci jurnalisti si comunicatori clujeni. Afost super. S-a stat pana la 5-6. Anul asta, pe langa cele doua categorii amintite pe care ii asteptam azi,  i-am invitat pe bloggeri, sa ne mai cunoastem, sa mai discutam una alta, mai o polemica, mai o poveste, la un pahar de vin, cafea si pe muzica buna. Cum fief-ul bloggerimii e Le General, cred ca e bine sa mai iasa din barlog si in alt local.

O sa vedeti GodFahter Cafe Club e numai bun pentru chefuri. Cosmin de acolo e o gazda foarte buna.  De acum spun, ca sa se stie, sa nu exista discutii, va fi un pic de inghesuiala, fum etc dar  oare nu e asa la orice party.??

Taxa de participare e de 10 lei  (va fi o urna unde se pun banutii).

Cu astea spuse ne vedem acolo diseara si sper sa ne simtim bine, sa ne reintalnim amici mai vechi sau mai noi sa ne cunoastem reciproc

O sa fie fain!

Contact:

http://www.danolteanu.ro/

http://www.facebook.com/events/261155523941011/

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *