Cine e Buleică, marcatorul golului cu CS Severin? „Jucător tipic al şcolii de fotbal din Oltenia” 12 Martie, 2013

  • 12 Martie, 2013
  • de Tibi Fărcaş
Cine e Buleică, olteanul lui "U" Cluj
Buleică a avut o dublă reuşită: gol de trei puncte şi primul în Liga 1. Foto Daniel Rus.

Fotbalistul Universităţii Cluj, Alin Buleică, a adus trei puncte enorme pentru studenţi, cu golul marcat împotriva Severinului. Datorită reuşitei lui, „U” respiră mai uşurată şi a ieşit din zona retrogradării măcar până la meciul cu FC Braşov de luni.

Jucătorul Pandurilor

Alin Buleică a sosit la Universitatea pe ultima sută de metri, în pauza de iarnă. Acesta a jucat la CS Severin, club care s-a dispensat de serviciile lui. Jucătorul se află sub contract la Pandurii Târgu Jiu şi este împrumutat pînâ în vară la Universitatea Cluj. Fundaş dreapta de meserie, el a jucat ieri extremă dreaptă.

Marcatorul golului de ieri s-a născut la Craiova, în 1991, are 21 de ani, 1,78 m şi este un produs al Centrului de Juniori şi Copii al „U” Craiova. Conform profilului său de pe renumitul site www.transfermarkt.com, Buleică e cotat la 250.000 de euro.

3 meciuri pentru România

Tânărul fotbalist este internaţional de tineret şi a jucat trei meciuri la naţionala U21, sub comanda lui Emil Săndoi.

Stiridesport.ro a contactat surse din clubul Universitatea Cluj pentru o descriere tehnică a acestuia. Golul său de ieri a impresionat, în special sângele rece cu care a luat acţiunea pe cont propriu. Incursiune personală, doi jucători severineni driblaţi fără replică şi un şut cu ristul la colţul scurt.

Este un jucător tipic al şcolii de fotbal din Oltenia. Extrem de tehnic, iute, şi cu sânge rece. Nu are emoţii să ia acţiuni pe cont propriu. La noi a jucat fundaş dreapta, dar poate juca oricând mjlocaş de bandă. La carenţe putem să spunem că nu are o condiţie fizică încă pusă la punct, deşi e pe calea cea bună. Ieri a alergat enorm, a fost unul din cei mai buni. A fost în trecut şi accidentat. Pentru noi e un real câştig”, au declarat sursele contactate de stiridesport.

Titularii din echipa Universităţii sunt liberi astăzi, în timp ce restul lotului se antrenează normal.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *