Clujul vara

Vara, vara, vara. Un Cluj toropit, cvasigol…totul e la relanti…terasele pline, mai ales seara. Sunt si workacoolici, demni de lauda…mass-media, organizatorii concertului Iron Maiden, patronii de firme. Restul avem un dolce far niente binevenit, meritat…Si totusi se mai intampla lucruri in oras…

– un mic scandal, ca o furtuna intr-un pahar cu apa, teo peter jr vs mass – media, binevenit ca  subiect de vara. Teo a gresit, trebuia sa se abtina dar criticile aduse lui pot fi contraargumentate….nu merge orice trupa clujeana, din putinele pe care le avem si care conteaza in piata muzicala, la un festival de talia Wacken Open Air…E o reusita enorma prezenta acolo a trupei Altar! Nimeni nu e profet in tara lui, parafrazez, in…orasul lui. Teo e criticat la Cluj, acasa, in timp ce ziarul national Jurnalul National scrie articol mare despre Wacken!   Suma de 7800 lei data de CL Cluj ca Altar sa mearga acolo e insignifiata fata de ce sume s-au cheltuit/se cheltuiesc pe destinatiile externe ale unor ansambluri folclorice clujene de-a lungul anilor. Cati bani publici s-au stricat in astia 20 de ani….pe tot felul de prostii….nimeni nu mai isi aminteste. Revista Maximum Rock a dat lovitura, ca notorietate, cu acest interviu incendiar al lui Teo! Vara conteaza mult asta in media! 

– Nu simt asa o atmosfera de mare asteptare a concertului Iron Maiden la Cluj. In afara tehnicilor agresive de marketing ale Imagistica-Iconica, care din rasputeri se straduie sa aduca lumea, cel putin in Cluj mi se pare ca nu asistam la o emulatie a miscarii rock-metal in ce priveste acest concert. Sansa lui va fi…Transilvania si restul Romaniei. Din nou, se pare ca, noi, clujenii, nu stim sa sustinem prin cumparare de bilet si prezenta la show un asa eveniment. Om vedea duminica viitoare!

– sunt carti foooarte bune in librarii. Cum sunt cvasigoale, e o placere sa adasti la un ceai si la o scurta lectura….apoi sa le cumperi si sa la citesti acasa.

– la anticarul de carti langa Diesel, din pasajul unde sunt afisate filmele si care duce la crasma Zorki se gaseste la 50 de lei excelenta panorama despre U Cluj, un volum foarte foarte bun, scris de un domn Mihalcean, mare specialist in U! 

PS

Pt un amic romano-canadian: vezi ca in ultimul nr. al Romaniei Literare, iar e un articol mare despre cartea lui A.Marino! Il gasesti pe editia electronica!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *