Colectia "Devoratorul de presa"

Dragi cititori ai acestui blog, din neantul incomensurabil al netului, am o veste buna. La o propunere de a mea s-a infiintat colectia de carte „Devoratorul de presa”, la editura clujeana Eikon. Multumesc Vasile George Dancu pentru sustinere.

Aceasta colectie editoriala isi propune sa publice volume ale jurnalistilor clujeni, fostilor jurnalisti, comunicatori, experti PR, ofiteri de presa etc. Orice persoana care are o carte interesanta pe media poate sa vina cu ea la Eikon. Volumul va fi analizat si are sanse de publicare. Voi avea si eu un cuvant de spus. In aceasta colectie inspirat intitulata dupa un articol superb al lui Vasile din Ziua de Cluj a aparut deja un prim volum. A fost de fapt  o intamplare, colegii lui Alexa de la Imagistica i-au facut cadou un volum superb care contine 31 de texte de pe blogul lui, la implinirea varstei de 31 ani. Volumele sunt la el, le imparte cui doreste.

In ce ne priveste avem niste propuneri deja, volume in pregatire care se anunta interesante. Inclusiv  cartulia mea va aparea in aceasta colectzie. Una peste alta, regret de exemplu ca excelentul volum de reportaje al lui Ruxandra Hurezean, care azi e lansat la Targul de Carte de la Bucuresti „Bookfest” de sociologul Vasile Sebastian Dancu si jurnalistul Dan Tapalaga, nu a apucat sa apara in aceasta colectie. Bine insa ca aparut, e o carte foarte buna si aratoasa.

Asteptam cu mare interes propuneri pe adresa editurii Eikon sau chiar si la mine. Sprijinim cat putem.

Doamne ajuta!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *