Colectia"Devoratorul de presa" prinde contur

Asa cum stiti, coordonez din luna mai 2010 la editura Eikon, in urma unei propuneri facute de mine, colectia „Devoratorul de presa destinata volumelor de media, pr, publicitate ale jurnalistilor, fostilor jurnalisti. ofiteri de presa, purtatori de cuvant, experti relatii publice clujeni.

Dupa ce am spart valul de neincredere funciara din zbuciumata intelectualitate clujeana si valul de apatie din presa au inceput sa vina volume valoroase.

Am inceput cu „Cronicile ciudatului 31 de texte la 31 de ani” o selectie de postari de pe excelentul blog al lui Liviu Alexa, cadou de ziua lui, apoi am continuat cu volumul meu despre istoria presei clujene scrise. Acum a venit randul marelui autor de reportaje Sorin Grecu sa publice doua carti valoroase care vor vedea maine lumina tiparului, „Viata lucreaza cu alte date” si „Reportajele mele”. Lansarea va avea loc in curand, la BCU.

Tot saptamana care vine vede lumina tiparului „Cum a murit  Romania. Cum am murit eu” de Octavian Hoandra, al doilea volum de publicistica al lui Tavi. Lansarea va fi una speciala, amanunte la timpul respectiv.

Il asteptam pe Rares Bogdan cu cele doua carti promise si nu l-am uitat nici pe I. Novacescu cu care o sa avem o discutie. In plus, voi propune eu un nou volum al unui tanar ziarist clujean sportiv, o super teza de licenta.  Tema e fascinanta dar…secreta.

Asteptam pe toti cei care au carti interesante de propus sa ne contacteze, pe mine sau editura Eikon: www.edituraeikon.ro

Salutare!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *