"Colosul" merge la Bucuresti

Imi voi lansa volumul meu de istoria presei scrise clujene, primul de acest gen din ultimii 20 de ani la Cluj, la Targul de Carte  Gaudeamus din 18-22 noiembrie la Romexpo Bucuresti. Vor ateriza deci de data asta ca autor la un targ exceptional. E un mare vis implinit pentru care le multumesc editorilor de la Eikon si Comunicare.ro.

Lansarea va avea loc in 19  noiembrie, ora 18, la standul editurii Comunicare.ro. In prezent ducem tratative cu cei care vor vorbi. Trei sunt deja antamati: Petrisor Obae, proprietarul www.paginademedia.ro ,  universitarul Marian Petcu, un autor foarte bun de carti de jurnalism. Cartea sa „Tipologia presei romanesti” o consider fundamentala si, de asemenea, profesorul de sociologie Vasile Dancu daca e in Bucuresti. Negociem cu doua nume mari ale presei romane dar inca nu le pot da publicitatii decat  dupa acceptul lor. Sa vedem.

PS

cei care nu au inca cartea „Colosul cu picioare de hartie-o istorie subiectiva si ilustrata a presei scrise. Cluj-Napoca 1989-2010” , 500 pag, format A 4, o mai pot cumpara de la mine si de la depozitul Eikon. Pret doar 30 lei.

PS

Daimon ti-am trimis azi cartea cu ramburs!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *