Comentatorii TV de la Mondiale

Am ajuns sa imi fie dor foarte tare de Cristian Topescu, Dumitru Graur si Ovidiu Ioanitoaia. Da, Ioanitoaia a comentat super fain la Italia Novanta. De Topescu si Graur ce sa zic, mie mi se par si acum foarte buni. Nu imi placeau deloc Teoharie Coca-Cozma, Cornel Pumnea asa cum la Radio nu imi place Ilie Dobre.

Problema e ca TVR a fost mereu pepiniera pentru alte canale TV, multi buni au plecat. Gradinescu-cel mai bun in ultimii ani, Cosmescu, Enachescu, Radu Naum. Pierderi mari. Au ramas mediocrii, in opinia mea. Nici un comentator al TVR nu imi place la Mondiale, adormi efectiv cand comenteaza. Narcis Selaru ese ingrozitor.

Iar cand e vorba sa fie dublati de un tip ca Sandoi, care nu stie deloc sa comenteze ca nu e meseria lui si e si genul pretios si fara entuziasm atunci chiar ca iau o perna si ma culc.

Cine are posibilitatea sa asculte comentatori spanioli, italieni, englezi, nemti, francezi ii asigur ca e alta lume fata de romanii care comenteaza la Mondiale.

 Noi in acest moment avem cei mai buni comentatori la Pro TV. Mironica si Vajeu si restul care mai sunt au valoare, au antren, te tin treaz. Numai vorbesc de cuplul Banciu-Naum sau Emanuel  Terzian la Turul Frantei, ca erau/sunt super.

Menirea unui comentator este :

1. sa te informeze

2. sa te tine tintuit in fata televizorului

3. sa iti transmita o Stare

4. sa fie un tip viu, cu antren, cu sarm, sa nu zica cuvinte goale.

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Comentatorii TV de la Mondiale

  1. Da ,bune observatii….sunt cativa comentatori bunicei si la Tvr,insa parca nu au pasiunea si entuziasmul celor mentionatzi de tine,Tibi.Cat despre Sandoi,intradevar nu ii meseria lui cea de comentator,dar sunt catziva fotbalisti la care le asculti cu placere comentariile,Ilie Dumitrescu…Balint de pilda.
    PS. Cele mai tari commenti raman ale lui Fok si Botis ,cu care am urmarit majoritatea meciurilor pana acuma.:-)

  2. pe mine ma dispera, de exemplu, bogdan cosmescu. are niste faze in care e-n stare sa-ti explice si cum se bate un aut corect. zici ca-i pus pe pilot automat, uneori. comenteaza bine, dar nu-mi place sa-l aud explicandu-mi ca unui retardat cu bale la gura. unele chestii le inteleg si eu, desi poate n-am cea mai inteligenta moaca din oras …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *