Concert Iron Maiden in iulie la Bucureşti!

Concert-Iron-Maiden-in-iulie-la-Bucuresti-022155-MEDIUMVeste mare: Iron Maiden vine la Bucureşti! Este al patrulea concert Maiden in România. Ultimul a fost la Floreşti/Cluj. 

Iron Maiden va concerta pe 24 iulie 2013 in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainment iar biletele se pun in vanzare marti, 19 martie, prin reteaua Eventim, in magazinele Orange si Vodafone, in magazinele Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Turneul Maiden England marcheaza al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o calatorie care a inceput in 2004 cu DVD-ul „The Early Days” si ulterior, in 2005, cu turneul „Early Days”. Partea a doua a urmat in 2008, cu DVD-ul “Live After Death” si cu imbarcarea trupei in noul turneu care a daramat frontierele „Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009”, turneu in care au concertat in faa a peste doua milioane de fani din aproape 40 de ari, zburand intre show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit „Ed Force One”, pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit in intregime cu imaginea DVD-ului „Flight 666”.

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc in 1988 „Seventh Son” si in care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum si din concertul video VHS din 1989 intitulat „Maiden England”, care imprumuta numele acestui turneu si care va fi lansat in premiera pe DVD in data de 23 martie 2013.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *