Concert rock special. Dirty Shirt va concerta alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania

Trupa rock Dirty Shirt va concerta vineri în Cluj alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania. În deschidere vor cânte cei de la E-an-na.

 După o muncă intensă și luni întregi de pregătiri, iată că așteptarea a luat sfârșit, iar DIRTY SHIRT a pornit în sfârșit în turneul FolkCore De-Tour, iar primele concerte au avut deja loc în weekend-ul ce tocmai a trecut în Baia Mare și Timișoara.

Sibienii de la E-An-Na au deschis seara și au făcut o atmosferă incredibilă până ce momentul mult așteptat a sosit, iar Dirty Shirt a urcat pe scenă alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania.

Cu aproximativ 40 de persoane implicate, FolkCore De-Tour este probabil unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale trupei, mai ales prin alăturarea unui ansamblu tradițional, ceea ce îi oferă un caracter unic pe scena metal românească și nu numai.

Printre invitații din cadrul turneului se numără Gabriel Barastean, Sergiu „Corbu” Bordor, dar și Dan Secheli, Miru Puiu și Alexandra Joicaliuc, solistele trupei sighetene Hybrid Symphony pentru backing vocals sau Andrei Oltean, solistul trupei E-An-Na, care va fi și el prezent.

„Ne cunoașteți deja bine, în ultimii ani am petrecut momente extraordinare la numeroasele concerte și festivaluri din România. Știți că ne-am dat toată silința să iasă un proiect foarte fain, așa că vă așteptăm la concerte, promitem că vor fi niște seri memorabile!”, au declarat membrii Dirty Shirt.

Mai multe despre „culisele” turneului FolkCore De-Tour puteți citi  AICI 

De asemenea, trupa a anunțat și o mică „surpriză” pentru primii 50 de fani care vor sosi la fiecare concert, dar asta rămâne de descoperit la fața locului!

Concertul de la Cluj Napoca are loc în clubul Form Space.

Biletele pot fi achiziționate pe www.ambilet.ro, la prețul de 35 de lei.

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *