Concertele bune se inmultesc

Daca la Cluj e seceta de concerte bune la Bucuresti e nebunie, in mai, iunie si iulie. In mai e Haggard, Roxette, apoi vin Sting, Scorpions, Alice Cooper, Judas Priest, Whitesnake (foto David Coverdale), Bestfest, Bon Jovi. Deci mult rock si metal dar si progresiv de calitate. Ce noroc pe bucuresteni, merg pe alese, la ce vor, trebuie doar biletul de concert sa il plateasca si bani de bere. La ardeleni e drum lung, cazare, bani de bilet, de bere etc. Nu e usor sa iti planifici sa mergi la concerte, pentru ca fiecare mai avem, sper, joburi, si tre sa ne facem si datoria.
Personal am bilet la Judas cu Whitesnake dar si acel concert necesita o zi libera, in spetza, luni4 iulie, ca e seara in 3 iulie, cade duminica.  Asta e, concertele tari necesita eforturi. Am vazut Scorpions la Sibiu, Alice Cooper la Bestival in 207 dar m-aa duce la Arenele Romane la Cooper, atat pentru locul super fain ales, ca nu are Cooper mai multi fani decat 5000 cat intra in Arene dar si pentru muzica buna si showul fantastic. Cooper are 60 de ani dar face un show grozav, pot sa ia lectii absolut toate trupele romanesti pe care nu le prea intereseaza cu ce ies pe scena!

Sper ca dupa inaugurarea stadionului sa vina trupe tari si la Cluj!

Hai la concerte!

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Concertele bune se inmultesc

  1. Am inteles ca la Arenele Romane vor reveni in acest an cei de la Lake Of Tears. I-am vazut in urma cu vreo 5 ani tot acolo. Merita! Intr-adevar, locatia e superba, iar sonorizarea OK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *