Copiii Clujului, din nou la mana Targovistei

Un nou deja vu la „U” Cluj. Un meci salvezza la Targoviste.  Dupa rusinea cu Lupeniul, ca de obicei am fost la meci, ca si in ultimii 25 de ani, si am vazut doar neputinta, fara grinta (termen italian care se traduce prin darzenie, tenacitate, dorinta de victorie totala), fara executii tehnice macar de divizia B, cred ca acum „U” isi joaca sansa ultima. Targovistea e cazuta si, deci, nu ar trebui sa ne facem probleme. Dar noi suntem dusmanii proprii, asa ca ma astept la orice. Ma gandesc chiar sa ma duc la meci, desi e departe, dar as dori daruire, sa moara astia pe teren, nu sa centreze, ca Tene, in minutul 90, din pozitie buna, in spatele portii, ca la incepatori.

Nici Dorinel nu a stiut sa mute tactic, cand a vazut ca Lupeniul s-a prins ca toate mingile se duc pe Bad. Trebuia sa faca o schimbare tactica, poate ca Bundea merita 10 minute, e singurul de la care ma astept la un dribling inspirat, la o paza surpriza chiar daca e depasit fizic si a fost accidentat. Degeabail  bagi pe Soporan, nu stie cu mielu, e un distrugator bun, dar…atat. Ne trebuie la „U” un fantezista, echipa e rupta practic in doua,  regret, dar Dolha nu a facut fata cu Lupeniul si in general majoritatea, poate cu exceptia lui Bus, care a luptat desi il injura toti deja prea nemeritat.

Acum cativa ani buni, U termina turul in A pe locul 5. Dupa retragerea sponsorului, a venit reculul. Si veteranii nu au mai dorit la Targoviste sa intre pe teren, sa apere culorile sfinte ale lui U. S-a mers cu juniorii si doi titulari din echipa de loc 5: Marca si Vasile Mare, azi secund la echipa. Si Mare a scos un 11 m, si a fost 0-0. „U” s-a salvat atunci dovedind ca daruirea pentru culori e mai puternica decat banul!

E sansa actualei echipe sa dovedeasca ca nu e, spre rusinea ei si a orasului, una de C!

PS

un grup de ultras m-a apostrofat pe mine si pe alti cativa colegi ca de ce l-am incurajat pe Dorinel. Daia ca m-am saturat sa aud numai „Muie Dorinel Muie Dorinel” la stadion, din minutul 2. De aceea nu mai vine lumea la meci, ca astfel de atmosfera este pe stadion. Pacat ca s-a ajuns aici…eu unul voi continua sa ma duc orice ar fi. Cand eu eram pe Moina, cei care m-au injurat erau la gradinita. La revedere!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *