Cowboy-ii clujeni de la Desperado lansează astăzi un nou single (UPDATE)

“Nemuritor de foame”-noul single si videoclip Desperado (aici intr-o poyta cu o anumita formula de trupa, pe asta o am, n.m.), anunţă un comunicat Diesel Events.

Cowboy-ii clujeni de la trupa country -rock Desperado lansează deci  un nou single, în Diesel Club. De la ora 21 începe evenimentul. Să vedem ce zice comunicatul dar înainte, Sandy, Laţi, Buhă, vă doresc mare succes! 

Vineri , 24 februarie, in Diesel Club,trupa clujeana Desperado lanseaza single-ul “Nemuritor de foame”, piesa care va da titlul noului album ce va aparea in toamna acestui an.

“Nemuritor de foame” beneficiaza de un videoclip regizat de Andrei Ungureanu de la Baracafilm si in care apar prieteni ai formatiei, personalitati din peisajul media si artistic clujean: Adrian Hadean (blogger, bucătar, fotograf, n.m.), Aminda si Roje, Irina Gaşspar (co-prezentator Matinal TVR Cluj, n.m.),  Antonia, Irina şi Dorin Marincas si carora Desperado le multumeşte din suflet.

Pe noul album care va aparea sub semnatura Desperado, pe linga piese ca “ E ora inchiderii”,” „Asta-s eu-vreau sa ma imbogatesc”, “Omul” sau “Nemuritor de foame”  interpretate doar de trupa,vor figura si altele in colaborare cu artisti binecunoscuti ca Alexandra Ungureanu ,Narcisa Suciu sau Tony Tomas.

Activitatea trupei Desperado, in cei aproape 14 ani de la infiintare, numara 5 albume de studio, un DVD concert, 6 videoclipuri precum si aproximativ 700 concerte live.

Componenta trupei:

Sandy ”The gun” Deac-vocal,chitara,keyboards,

Kovacs “Indiana Jones” Laszlo-chitara

Edi ”Rider” Raita-voce,keyboards

Vlad “PG Suckermann” Spatar-bass,vocal

Mihai “Zombie” Boldea-tobe

Ovidiu “Yezekill” Buhatel-manager,sound designer

Multumim publicului si presei pentru sprijinul acordat in toti acesti ani!

Cu stima,

Sandy Deac, Desperado”

 

UPDATE 

poza din stanga e de la lansarea de vineri! Si o cronica a lansării citit aici

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *