Crampeie dintr-un weekend incarcat (pt altii)

Ce weekend nebun a fost…pentru altii.

Balul Operei, un eveniment interesant….am citit sambata si luni in ziare cum a fost…e bine ca s-a intamplat si ca nu a venit Bahmu sa il strice. Nu am fost, deci nu voi comenta. (multe reactii, de diferite tipuri mi-au fost aduse la cunostinta, si bune si rele. Asta e impo, ca se dezbate).

Congresul PSD. Asta da, l-am urmarit la TV, ca n-a implicat miscare.  A iesit Ponta, a castigat batalia, Grupul de la Cluj poate sa iasa iarasi la rampa cu el, dupa ce Diaconescu a mers cu Geoana. Iliescu mi s-a parut cel mai tare la acest Congres, tot el, la 80 de ani…asta spune multe despre experienta lui Ilici si lipsa de politicieni de anvergura in Romania. Foarte bune au fost televiziunile de stiri, de data asta…cand nu manipuleaza sunt foarte bune, stiu meserie gazetareasca.

 A inceput returu. M-am mai uitat si eu, dar mai ales la englezi si italieni. Suntem la ani lumina. Nivel slab in Liga 1, din pacate. Ma bucur ca va incepe B-u, B-u, sa ma duc la aer liber sa vad pe „U”.  Nu ma intere alte echipe deloc. 

Sambata, zi superba cu adiere de primavara…abia astept sa vina, sa se deschida terasele…si sa ies bine din incercarile care ma asteapta, am mai zis de ele, 2 la numar.

Prea multe miscari pentru mine in acest week  in care am hibernat.

PS 1

Fabulos curajul lui Alexa de a lansa in 8 martie un saptamanal national. Sincer il felicit, e un investitor surpriza si curajos!

PS 2

A trecut sambata, pe strada, pe langa mine o necunscuta, o tipa mica, bruneta, cocheta, cu o palarioara pe cap. Dumnezeule ce parfum a lansat dupa ea…am fost fascinat, lovit ca de traznet….cocheta fata. Sunt fete frumoase la Cluj,  cochete, de bun simt….

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *