Culese, citite, rumegate din media si mici anunturi

Din mass media de saptamana asta:

Cotidianul local „Ziua de Cluj” da listele pe deconcentrate luni si miercuri. Luni da lista cu PSD, in exclusivitate, miercuri da si Citynews.ro listele cu PDL, deodata cu „Ziua de Cluj”. Joi, la 4 zile distanta de la exclusivitatea „Ziua de Cluj”, da si „Faclia de Cluj”, aceleasi liste! Incredibil.

Joi, „Monitorul de Cluj” informeaza intr-o stire ca PNL isi lanseaza candidatii la europarlamentare. In stire nu apare ora. Cand sa mearga alegatoru sau simpatizantu sa ii vada pe cei propusi daca nu stie ora?

In „Foaia Transilvana” de miercuri, editorial foarte bun, „la misto” pe tema placutelor turistice a lui Ovidiu Blag.

In „Cetateanul Clujean” masa rotunda foarte interesanta cu dl. judecator Grunea, un impatimit de presa.

 AgendaClujeana.ro a organizat prima sedinta a think-thank-ului de criza din Cluj. Impreuna cu saptamanalul „Cetateanul Clujean” se continua in media locala in mod inspirat acest tip de intalniri-dezbatere, care isi are locul foarte bun in saptamanale. Omul are timp sa stea, sa citeasca si sa analizeze opiniile. Stiri la zi, rapide, se citestc pe Citynews.ro, Ziua de Cluj.ro (Prodan face o treaba ff buna) sau pe Clujeanul.ro in zona tabloida spre foarte tabloid

Campanie reusita a ziarului online Citynews.ro pe tema TIFF, tema va fi dezbatuta in Consiliul Local-foarte tare, demult nu a reusit vreo media clujeana sa obtina o astfel de performanta, sa influenteze efectiv decizii!

Jurnalismul de investigatie este prezent, mult prea singular, in „Evenimentul Zilei”-articole bune marca Mihai Soica

Concluzia mea

 Se face in continuare presa bunicica in media locala scrisa dar la o analiza simpla e prea multa presa de relatare si prea putina presa critica. Dar articole de presa bune se gasesc, trebuie doar cautate, in mediile clujene.

Observatii proprii

 Fosta gradina „Boema” e tot in paragina, abandonata, desi s-au scris tone de articole despre ea. Ce dracu se intampla acolo?

Statuia lui Donath tot degradata e, desi s-a scris la greu despre ea. Nu aude nimeni?

PSD si-a schimbat seful de campanie electorala pe europarlamentare, e dl V. Cuibus, era initial dl. Stefan Dimitriu, acum aceste ajuta din postul de vicepresedinte. Este purtator de cuvant nou la PSD- nu dau nume ca am fost rugat sa nu divulg, se va afla curand.

Pe zona de publicatii religioase, „Monitorul de Cluj” e targetat pe Mitropolia ortodoxa, „Ziua de Cluj” e la al doilea supliment consecutiv al Eparhiei Greco – Catolice, chiar un fenoment foarte interesant de echilibru mediatic. E bine ca omul pasionat de credinte si cele ” de sus” are posibilitatea sa citeasca in media locala astfel de aparitii. De salutat!

Saptamanalul „Gazeta de Cluj” publica in continuare critici la adresa dl. politist Toma Rus. Acu ca acesta se pensioneaza , scrie Citynews.ro, sunt curios daca acestea vor mai continua. Bune articolele dl. Adrian Man.

DEZVALUIRE

 In curand ma pregatesc sa lansez bi-saptamanalul „Alarma de Cluj- ziar de atitudine si opinie al comunitatii deontologilor”, alb-negru, quality, sa vedem cate pajini, ca-i scump tiparu in criza. Sa vedem daca semnam contractu’…cu finantatoru’…va mai trece un pic de apa pe Somes, da nu multa.

HAI LA MAI MARE LA TOTI VA DORESC, NE RECITIM LUNI, CA VINE WEEKENDU SI TRE SA HODINIM!-O sa dau corespondentza de la „Depeche” pa Blog

Părerea ta contează:

comments

7 thoughts on “Culese, citite, rumegate din media si mici anunturi

  1. sint foarte ingrijorat, dovada si ora la care-ti scriu! motanul meu are diaree si nu stiu ce sa fac. poti sa-l consulti sau sa-mi dai un bilet de trimitere catre o clinica?

  2. Spitalul Veterinar Non stop din incinta Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara iti sta la dispozitie cu specialisti de exceptie care rezolva orice caz.

    Succes scumpului de motan

  3. draga George am scris mai sus, nu stii sa citesti? Ma mir, sincer…m-as fi asteptat sa imi reprosezi ca nu am zis nimic de NapocaNews.ro. Din pacate e un site slabut, nu am gasit nimic interesant pe el, e multa tendentiozitate, lipsesc declaratii in texte, ce sa zic , mai aveti de munca. Succes si spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *