Cum a fost la „Gala Excelenţei la Feminin” organizată de AFA

Luat cu treburi diverse, scriu cu un pic de întârziere de un eveniment la care am participat cu mare plăcere, „Gala Excelenţei la Feminin” organizată de Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

Prin cuvântul de deschidere aparţinând preşedintei Mihaela Rus, am înţeles mai bine ce se doreşte prin această Gală. Ea a avut loc la Casino, în Parcul Central.

Prin această Gală dorim să recunoaştem contribuţia adusă de doamnele Clujului la dezvoltarea oraşului şi, în acelaşi timp, să reînviem tradiţiile Asociaţiei de Binefacere a Femeilor, organizaţie care, în 1827, a închiriat terenul de la Administraţia Locală şi a înfiinţat Parcul Central. Gala Excelenţei la Feminin este un eveniment aflat la prima ediţie, dar pe care dorim să îl continuăm an de an, împreună cu Primăria Cluj-Napoca”, a spus Mihaela Rus, președintele AFA.

Au fost mai multe premieri interesante, a fost lume selectă, a fost o atmosferă cu ştaif. Mă bucur că am putut merge şi că am fost invitat.gala miha rus 2 miha rus 3 miha rus 4 miha rus 5 miha rus

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *