Cum a fost lansarea candidaţilor PNL la europarlamentare

Am fost ieri La Casa de Cultură  Studenţilor Cluj de la  de la 11.00 la 15.30, la prezentarea candidaților la europarlamentare din partea PNL, ca sa vad cum stau liberalii, acum in opoziție.

 

Klaus Johannis a lipsit!

Crin

Am stat de vorba cu multă lume, lideri locali, județeni, deputați de Cluj, consilieri locali si județeni, membri simpli, simpatizanţi. Am constatat cu tristeţe că PNL Cluj este practic un partid rupt in doua, cu grupări ireconciliabile. Știam demult că e o ruptură la PNL Cluj, că sunt două grupări, Nicoară şi Uioreanu, dar nu mi-am dat seama pana acum că e aşa adâncă. Majoritatea se detestă reciproc deşi sunt în acelaşi partid! Din păcate!

Manifestarea de a fost decentă, cu muzică rock si cu Oda Bucuriei, imnul UE si apoi Imnul României bubuind in boxe. Public estimez la 1300. Un alt partid din opoziţie, cândva aliat cu liberalii, PDL, a strâns la Cluj, la lansarea candidatilor lor, cam 15.000 de oameni, majoritatea insă aduși cu autocare până si din Craiova, acum o lună bună. Aici au fost doar clujeni si ardeleni, la liberali.

BUN

Crin Antonescu rămâne un orator bun, cel mai bun din politică, dar in rest nu m-a impresionat, nu a avut verva de altădată. In schimb Norica Nicolai a fost senzaţională ieri. Una peste alta a fost un eveniment reușit.

Astept cu nerăbdare descălecarea Puterii, adică a USD, formată din PSD-PC-UNPR. Cu UDMR e altă discuţie.

Sunt curios cum va fi!

PS

La conferinta de presa, pe mine m-a interesat tema unificării polului de dreapta. Am si intrebat in acest sens. Trei au fost răspunsurile care au venit de la Crin Antonescu:

1. nu PNL îi aparţine această iniţiativă a unificării, PNL poate defila şi singur. Nu vrea neapărat unificare.

2. este exclusă unificarea cu PDL, PMP şi PNŢCD.

3. Cine sunt Forţa Civică şi Noua Republică ?( aşa a răspuns Norica Nicolai la întrebarea mea despre un posibil pol de dreapta cu cele două grupuscule politice)

Crin

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Cum a fost lansarea candidaţilor PNL la europarlamentare

  1. Sincera sa fiu, nu vad alt europarlamentar mai bun care sa reprezinte drepturile femeii in Romania si in Europa, decat Norica Nicolai, care a pus mereu piciorul in prag in fata abuzurilor constante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *