Cum se ingroapa un mit

M-am uitat si eu la meciul Steaua-Rapid, si nu mi-a venit sa cred ca nu sunt spectatori…nu am urmarit gazetele sportive si nu am stiut ca se joaca fara spectatori. Mi s-a parut ceva oribil, si este oribil, un derby care altadata facea stadion plin, acum, se joaca cu portile inchise. Mai mult, mai absurd decat atat, JIJI inchide EL, intr-un mod incalificabil, peluzele la meciul cu Fenerbahce. Un gest absolut penibil, UNIC in Europa , sa iti izolezi o echipa de proprii suporteri….ce sa mai zic, suntem unici, noi, romanii, in astfel gesturi prostesti..

Te poti izola de echipa, antrenor, staff-sigur, si asta e o prostie, dar NU DE SUPORTERI, pentru ca ei sunt sarea si piperul unui meci, ei sunt spectacolul, EI DAU BANII, ei sprijina echipa! Au zis-o asta oameni mult mai experimentati ca mine….un meci fara public e un NON SENS.

Gigi Becali distruge o echipa si un brand cu gesturile lui, cu declaratiile lui….Eu nu sunt stelist, dar respect Brandul Steaua. Inteleg ca Becali baga banii de atata timp, dar nu are sens un razboi cu publicul!
Ma uit mereu la englezi, la italieni, la nemti, la turci, in Eurocupe stadioanele sunt arhipline, atmosfera ostila impotriva echipei oaspete…cum poti sa inchizi domnule peluzele propriilor suporteri??
Ingrozitor gest, incalificabil…

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Cum se ingroapa un mit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *