Cum se respecta un idol

Cam asa se respecta un idol, un SIMBOL, in Il Calcio. In poza, Ilary Blasi, sotia lui Francesco Totti, cu un banner afisat la meciul de ieri cu Cagliari. Apoi, intreg stadionul cu mii de tricouri cu Totti, a sarbatorit ziua de nastere a capitanului Romei. Acesta a fost pus la zid dupa ce l-a lovit pe Balotelli, in finala Cupei cu Inter, si a fost eliminat. Dar aceste fapte se uita rapid, Totti e idolatrizat in Capitala Italiei.

Iata bannerele afisate de tifosii giallorossi:  „Sempre al tuo fianco capitano”, „Roma è fiera di te”, „Grazie capitano”.

Apoi a venit revansa: doua goluri si o bara marca Totti, Cagliari invinsa cu 2-1, dupa ce a condus cu 0-1. Cum Inter a castigat meciul nebun cu Chievo 4-3, pe San Siro, mai urmeaza acum ultima etapa in care se decide titlul! Inter joaca la Siena si nu ar trebui sa aiba probleme, dar in Il calcio si nu numai s-au mai vazut meciuri in care s-a castigat titlul in ultima secunda. A fost cazul, acum ceva ani la un Udinese-Juve, a castigat Udinese in ultimul minut, gol cu capul Calori,  si Lazio a luat titlul!

Eu, ca romanist vechi, sper sa luam titlul printr-o minune….

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *