De astăzi s-a intors bulina roşie!

Schimbari la cotidianul ” Evenimentul Zilei” . L-am cumparat astăzi de la chioşc si am avut un şoc. A reaparut „bulina rosie”. Repede am cautat pe net si am gasit informaţii noi.
Iata ce zice Hotnews.ro:
„EVZ isi schimba sigla si revine la cea veche, de la aparitie – „bulina rosie”, care a fost inlocuita pe 19 iunie 2005. Schimbarea survine la cateva zile dupa ce  Ion Cristoiu s-a intors la ziarul pe care l-a fondat in urma cu aproape 20 de ani.
„Discutiile cu Ion Cristoiu ne-au dat speranta ca presa scrisa din Romania s-ar putea sa isi revina. De sub nivelul marii, unde se gaseste in prezent. In urma unui sondaj cititorii „ne-au obligat” sa punem „Bulina rosie” in fruntea ziarului. Ea nu a mai fost acolo dintr-o duminica, din ziua de 19 iunie 2005. Stiu ca s-a intors suparata. Candva ea se gasea peste tot in Romania, a fost in glorie, a consacrat ziaristi si a daramat presedinti, a demascat mincinosi si bagat oameni la puscarie, a dat speranta ca putem trai si in adevar, a consacrat valori si a facut dreptate. Ajunsese, uitata pe niste cladiri care stau sa se darame chiar si fara cutremure, indicand nenorociri probabile. Noi am repus-o in „drepturile” ei legale din Romania,” scrie Horia Tabacu intr-un editorial EVZ. ! „
Eu citesc EVZ permanent, mai ales ediţia tipărită şi mai puţin online-ul. Îmi plăcea şi să citesc ediţia de Transilvania.
Să sperăm că revenirea lui Cristoiu va fi de bun augur. Personal îmi place Cristoiu, pentru ca e documentat si e om şi de bibliotecă deşi a făcut destule manevre. Aşa e în presă, cine nu ştie sa facă nu rezistă. Imagini de la un chef nostalgic cu EVZ, asa cum am tinut si eu acum doi ani  cu cei de la  Mesagerul Transilvan-Ştirea, aici.
De spus ca la EVZ lucrează non stop de 13 ani corespondentul pe Cluj, Mihai Şoica. E ceva, 13 ani, nu?
Bine ai revenit, bulina roşie!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *