De e vânt sau de e soare noi la sport… tot veniiimmmm

Cronica primei sâmbete sportive din luna martie. S-au dus două luni din 2012 deja!

Da, acesta e purul adevăr. Atât de mult ne place la sport încât nici codul portocaliu de vânt nu ne-a oprit. Sigur, am găsit un parc îngheţat, un parc ciuntit, abandonat de autorităţi, cu dalele ridicate, cu crengile tăiate de pe copaci şi lăsate la întâmplare, ce mai, un haos enorm! Sper că odată cu venirea căldurii să se iasă la reparaţii şi Parcul să revină la normal.

Aşadar, azi am fost puţini dar tot am fost! Raimonda, Blag, OviTebu, Claudiu Barbu, Rus Daniel, Daniel Rus şi eu. A venit şi Călin Ilea, dar fiind bolnav a trebuit să plece acasă.

A fost o vreme rece, vânt puternic. Aleile parcului îngheţate aşa că am alergat 4 jumătăţi de tură, deci două ture întregi.

După am mers la baschet şi a fost de zile mari, un 3 pe 3 pe cinste. Raimonda a trebuit să plece aşa că am jucat în formula Blag,  Rus Daniel Claudiu Barbu versus Ovi Tebu, Daniel Rus şi eu. De pe margine ne-a încurajat fostul jucător de fotbal al României, Dinamo şi „U”, Vasile Dobrău!

Am pierdut 6-4 deşi a fost un meci strâns mult timp. Apoi, aşa cum am convenit, am schimbat echipele, Claudiu Barbu a trecut la noi şi Daniel Rus la Blag. Deşi am jucat bine, personal mi-au intrat multe coşuri, am pierdut din nou, cu 6-5, Blag a dat din nou coşuri la fix iar Ovi Tebu ne-a dat lovitura finală. Forcing bun, aruncări deştepte, spirit de echipă am avut parte astăzi. Nici la cafea nu am stat mult, fiecare a avut treabă după aşa că am plecat pe la 12 toţi. A fost scurt astăzi dar a fost fain. PMOB merge mai departe!

 

Cronicuţă de Tibi Fărcaş

Părerea ta contează:

comments

One thought on “De e vânt sau de e soare noi la sport… tot veniiimmmm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *