De prin presa adunate (III)

Continui sa semnalez materialele interesante publicate de gazetele locale pentru ca nici ziaristii intre ei nu se prea citesc,  nu se compara, nu concureaza, din pacate. Poate asa mai intra unul altul pe ziarul concurent sa citeasca articolele aici semnalate.

Mi-au placut:

1. analiza excelenta a tanarului gazetar din „generatia asteptata” Cristian Aszalos de la saptamanalul  „Viata Clujeanului” despre evolutia echipei de fotbal „U” Cluj din 1990 pana acum. Foarte foarte bun, sincere felicitari.

2. interviul cu Ioan Andone publicat de Sutea de la „Ziua de Cluj”  

3. editorialul lui Tibi Hrihorciuc despre presa clujeana de acum doua sau trei saptamani, in „Gazeta de Cluj”

4.editorialul lui Ilie Calian din „Faclia”, intitulat Cloaca Magna

5.dezvaluirile lui Mihai Soica pe subiectul Autostrada Transilvania, din „Evenimentul Zilei” dar si deschiderile de ziar, doua succesive, cu copilul surd, mut, orb si cu Raoul Volcinschi

6. serie de reportaje despre muzeele Clujului a lui Vasile Racovitan din „Adevarul de Seara”

7. editorialul lui Florin Danciu despre vizita lui Basescu la Balvanyos din „Foaia Transilvana”-pentru cunoscatori, episodul de care aminteste Fl. Danciu a fost la Antena 1 la Sorin Calin nu la Novacescu.

NU mi-au placut

1. jignirile la adresa lui Gotiu ale lui Liviu Man in editorialul din „Gazeta de Cluj” din 13 iulie

2. cele cinci poze!!! si articolul pe 2 pagini despre un om politic care a pus temelia stadionului „Ion Moina”. Demult nu am mai citit ceva atat de jenant intr-un ziar asa vechi  si cu pretentii de „quality” ca „Monitorul de Cluj”. Este cel mai vechi ziar dupa Faclia la Cluj, 11 ani de aparitzie neincetata si cred ca ar trebui sa tina la imagine si standarde.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *